Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησαν σήμερα τα τρένα Αθήνα - Λιανοκλάδι/Με λεωφορείο το τμήμα Λάρισα - Θεσσαλονίκη


Επανήλθαν από σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου τα δρομολόγια της Hellenic Train Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία στο τμήμα Λιανοκλάδι - Θεσσαλονίκη - Λιανοκλάδι, λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών.

Ειδικότερα, τα δρομολόγια 50, 52, 60, 54 και 56 θα πραγματοποιούνται με τρένο στη διαδρομή Αθήνα- Λειανοκλάδι. Στη συνέχεια οι επιβάτες θα μεταφέρονται με λεωφορεία από το Λειανοκλάδι έως την Θεσσαλονίκη, με ενδιάμεση στάση στη Λάρισα.

Αντίστοιχα, τα δρομολόγια 51, 53, 61, 55 και 57 θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία από την Θεσσαλονίκη μέχρι τον Σ.Σ Λειανοκλαδίου, με ενδιάμεση στάση στην Λάρισα, και στη συνέχεια μετεπιβίβαση σε αμαξοστοιχία με προορισμό την Αθήνα.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ