Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμπέθερος με τον πρώην πρωθυπουργό Γιάννη Σαρμά έγινε ο Κουτσουπιάς

Πάντρεψε τον μοναχογιό του ο πρώην πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς πριν από λίγες ημέρες στην Κω! Ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου,
που ανέλαβε υπηρεσιακός πρωθυπουργός και οδήγησε τη χώρα στις τελευταίες εκλογές, έζησε μια υπέροχη βραδιά στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου Πετρουμιανού, στην Κω, στεκόμενος δίπλα στον γιο του Ιάκωβο Σαρμά, δικηγόρο, που περίμενε τη νύφη Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, επίσης δικηγόρο και ιδρύτρια του Εθνικού Ινστιτούτου Δικαίου Τεχνητής Νοημοσύνης Rythmisis.

Η Ωραιοζήλη, που φόρεσε ένα από τα ωραιότερα νυφικά της Βικτώριας Κυριακίδη, είναι κόρη του Φώτη Κουτσουπιά, εκπαιδευτικού και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, ο Ιάκωβος και η Ωραιοζήλη, είναι δικηγόροι Βρυξελλών και Αθηνών στους τομείς του δικαίου ανταγωνισμού και δικαίου υγείας και Τεχνητής Νοημοσύνης, αντιστοίχως. «Σείστηκε» η Κως από τον λαμπερό γάμο, στον οποίο παρευρέθησαν πλήθος νομικοί, φίλοι του πρώην πρωθυπουργού αλλά και του ζευγαριού, που φωτογραφήθηκε στην παραλία μπροστά από το ξωκλήσι.

Μετά τον γάμο οι νεόνυμφοι έκαναν πάρτι μέχρι πρωίας στο Ammos beach bar, στο Ψαλίδι της Κω, με την παρουσία περισσότερων των τριακοσίων καλεσμένων. Οι οικογένειες Σαρμά και Κουτσουπιά καμάρωσαν τα δύο παιδιά τους στην ομορφότερη στιγμή της ζωής τους.






Πηγή

4 σχόλια:

  1. Μα ζήσουν το παιδιά και από μακριά τα συμπεθέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει αδερφό ο Ιάκωβος. Δεν είναι μοναχογιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Ιωάννης Σαρμάς είναι παντρεμένος από το 1987 με την Στέλλα Τσαγκαράκη, στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τον Δημήτρη (1989) και τον Ιάκωβο (1990) δικηγόροι και οι δύο............ Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΑΜΟΣ. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ. ΌΛΑ ΉΤΑΝ ΤΈΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ