Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καλό ταξίδι ρε Αλέκο»: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούν τον αστυνομικό και πατέρα 4 παιδιών

Δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook - Φίλοι, συγγενείς, συγχωριανοί και συνάδελφοι, του λένε το στερνό αντίο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας μετά την είδηση του θανάτου του Αστυνομικού Αλέξανδρου Τζιμούλη. 

Το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου, ο άτυχος Αρχιφύλακας, κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του είχε τροχαίο δυστύχημα με την μηχανή του, όταν ένα Ι.Χ. παραβίασε το STOP, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να χτυπήσει θανάσιμα σε κολώνα της ΔΕΗ (δείτε εδώ). 

Ο χαμός του έχει σκορπίσει θλίψη, τόσο στους συναδέλφους του, αλλά και στον Λουτρό Ημαθίας, στον οποίο είχε εκλεγεί Πρόεδρος της Κοινότητας στις εκλογές του 2019. 

Ένας άξιος αστυνομικός, ευγενέστατος και χαμογελαστός άνθρωπος, καλός Χριστιανός (ήταν ψάλτης στις εκκλησίες), άριστος οικογενειάρχης και πατέρας 4 παιδιών, ικανότατος πολιτικός με ιδέες και όραμα για το χωριό του και πάνω απ' όλα ένα γλυκό παιδί που βοηθούσε όλο τον κόσμο! 

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν είχε υπηρετήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας και είχε διακριθεί για το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Υπήρξε μάχιμος αστυνομικός, καθώς ακόμα και στα 44 χρόνια του επέλεγε να βρίσκεται στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και όχι στην ζεστασιά ενός γραφείου.

Εδώ και μερικές ώρες, ο προσωπικός του λογαριασμός στο facebook έχει κατακλυστεί από εκατοντάδες μηνύματα, φίλων, συγγενών, συγχωριανών και συναδέλφων του. Με δάκρυα στα μάτια, του λένε το στερνό αντίο!

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Λουτρό του δήμου Αλεξάνδρειας.


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ