Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καταστροφές στη Λεπτοκαρυά από την κακοκαιρία Daniel

Καταστροφές και στη Λεπτοκαρυά, κωμόπολη του δήμου Δίου – Ολύμπου στην Πιερία η οποία συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό τουριστών τις καλοκαιρινές περιόδους, έφερε η κακοκαιρία “Daniel” που σαρώνει τα τελευταία 24ωρα την Ελλάδα.

Οι δρόμοι από το πρωί της Πέμπτης (7/9) έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ τα ορμητικά νερά προκάλεσαν σημαντικές φθορές στο οδόστρωμα της παραλιακής οδού, καθώς ένα μέρος του έχει ξεκολλήσει. 

Στο βίντεο του GRTimes.gr, κάτοικοι της περιοχής φαίνονται να προσπαθούν να συγκρατήσουν ένα αυτοκίνητο 4Χ4 προκειμένου να μην το παρασύρει το ποτάμι το οποίο έχει δημιουργηθεί και παρασύρει οτιδήποτε σταθεί στο διάβα του.

 

Επιπροσθέτως, μεγάλος όγκος νερού έχει συγκεντρωθεί στις αυλές των σπιτιών με τους κατοίκους να προσπαθούν να τα απομακρύνουν.

Την ίδια ώρα, η έντονη βροχόπτωση σε συνδυασμό με τους θυελλώδεις ανέμους έχουν αναποδογυρίσει ομπρέλες και ξαπλώστρες στα beach bars της περιοχής.

Θυμίζουμε ότι το 112 ήχησε την Τετάρτη (7/9) μεταξύ άλλων και στην Πιερία προκειμένου να υπενθυμίσει στους κατοίκους ότι βρίσκονται σε ισχύ μέτρα και απαγορεύσεις κυκλοφορίας.

2 σχόλια:

  1. Μένω Λεπτοκαρυά καλά το ψέμα πάει συννεφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τετάρτη 7/9 το 112 κ Πέμπτη πάλι 7/9 πλημμυρίζουν 😂😂😂

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ