Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Μακροχώρι «σέρβιρε» διασκέδαση και νοσταλγία το «Καφενείο Η Ελπίς»


Η κεφάτη μουσική παράσταση «Το Καφενείον "Η Ελπίς"», που ξεκίνησε στις 1 Σεπτεμβρίου την περιοδεία της στα χωριά της Ημαθίας, το βράδυ της Πέμπτης 14 Σετπεμβρίου έκανε στάση στο Μακροχώρι.


Πλήθος κόσμου διασκέδασε με μια λαϊκή κωμωδία ηθών και καταστάσεων με φόντο την Ελλάδα των αρχών του 1960, υπό τους ήχους των αξέχαστων τραγουδιών της εποχής, αλλά και νοσταλγικών προγενέστερων.


Την βραδιά χαιρέτισε ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας Δημήτρης Πυρινός και η εκπρόσωπος της Π.Ε. Ημαθίας και ανανέωσαν το ραντεβού για απόψε, για την τελευταία στάση της περιοδείας, στην Επισκοπή.


Η παράσταση, που αποτελεί μια πρωτοβουλία και συνδιοργάνωση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας και της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ωστόσο ο κόσμος μπορεί προαιρετικά να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας για τους κοινωνικούς φορείς της Ημαθίας.



















Φωτογραφίες: Δημήτρης Πυρινός

3 σχόλια:

  1. Αν γυρισε σε πολλα χωρια μπραβο,ΜΠΡΑΒΟ στο ΔΗΠΕΘΕ.

    Αν δεν εκανε παραστασεις σε πολλα χωρια της Ημαθιας ,να το κανει στο μελλον,αξιζουν περισσοτερα τα εγκατελειμενα απο τη κυβερνηση και την τοπικη αυτοδιοικηση χωρια μας.

    Εστω και δυο ματακια παιδιου να αστραψαν τετοιες βραδυες ,αξιζει .........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος αποφασίζει,ποια είναι τα χωριά που θα απολαύσουν τις παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ και γιατί συστηματικά κάποια εξαιρούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάσχουμε όμως στο να το επικοινωνήσουμε .Παρ όλα αυτά, Μπράβο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ