Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Βέροιας η Ευγενία Πάσχου


Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Βέροιας, με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη, κατεβαίνει στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 η Ευγενία Πάσχου.

Βιογραφικό Ευγενίας Πάσχου

Ονομάζομαι Ευγενία Πάσχου. Είμαι παντρεμένη με τον Αντώνη Κόγια και έχουμε δύο μικρά παιδιά, τον Δημήτρη και τον Αναστάση.

Σπούδασα και αποφοίτησα το 2014 από την Σχολή Παιφαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Ιωαννίνων και το 2017 ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου τίτλο στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση (MASTER IN SPECIAL EDUCATION).

Επιπρόσθετα, έχω πιστοποιημένη εξειδίκευση στο σύστημα γραφής BRAILLE. Έχω άριστη γνώση Αγγλικών, Γαλλικών και η Η/Υ. Οι σπουδές μου βεβαίως δεν ολοκληρώνονται εδώ, καθώς συνεχίζω να επιμορφώνομαι για τις νέες μεθόδους διδασκαλίας και διαπαιδαγώγησης στον τομέα της Ειδικής Αγωγης και Εκπαίδευσης, παρακολουθώντας σεμινάρια.

Από το 2018 έως το 2023 εργάστηκα ως αναπληρώτρια Νηπιαγωγός ειδικής αγωγής στον νομό Ημαθίας. Το 2023 διορίστηκα μόνιμη Νηπιαγωγός γενικής αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κέρκυρας.

Δραστηριοποιούμαι πολλά χρόνια στον τομέα της ειδικής εκπαίδευσης, για αυτό τον λόγο συμμετείχα εθελοντικά σε πολλούς φορείς και δομές στον τόπο μου.

Ελπίζω με την υποψηφιότητά μου ως σύμβουλος της Κοινότητας Βέροιας, στον συνδυασμό «Δράση με Γνώση», με υποψήφιο και εν ενεργεία Δήμαρχο τον Κώστα Βοργιαζίδη, να μου δοθεί η ευκαιρία να συνδράμω και εγώ στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου.

Συνεχίζουμε ακόμη πιο ψηλά! Για έναν δήμο προσβάσιμο σε όλες τις κοινωνικές ομάδες!



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ