Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ημερίδα για τα παιδιά των Αστυνομικών πραγματοποιήθηκε στο «Λοζίτσι» - Oμιλήτρια η Λογοθεραπεύτρια Λουκία Χατζηβασιλείου

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο «Λοζίτσι» στη Βέροια, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας πραγματοποίησε Ημερίδα για τους γονείς αστυνομικούς, τα τέκνα των οποίων θα φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού, με θέμα «Διαταραχές λόγου, ομιλίας, διάσπαση προσοχής και μαθησιακές δυσκολίες, αιτία - συμπτώματα - θεραπεία καθώς και προετοιμασία του παιδιού για την ομαλή ένταξη στην σχολική κοινότητα.», με ομιλήτρια την ειδική Παιδαγωγό και Λογοθεραπεύτρια κα Λουκία Χατζηβασιλείου, υπεύθυνη των κέντρων Λογοθεραπείας «Κλεψύδρα»

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, χορηγήθηκαν σχολικές τσάντες και γραφική ύλη σε όλα τα παιδιά της Α΄ Δημοτικού! Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές όλων για μία καλή σχολική σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!







1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ