Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Τζάκρη ρίσκαρε, αλλά η Ημαθία διστάζει...

Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται στον ΣΥΡΙΖΑ. Μόλις λίγες ημέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου και η αγωνία έχει χτυπήσει «κόκκινο». 

Αίσθηση έχει προκαλέσει η νέα υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη. Ο 35χρονος ομογενής επιχειρηματίας έχει προκαλέσει «φρενίτιδα» στους αριστερούς και εμφανίζεται φαβορί μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου για την δεύτερη Κυριακή. Kαι εκεί όλα παίζονται...

Αξίζει να σημειωθεί πως η βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη μ' όλες τις δυνάμεις της. Μάλιστα, ήταν ανάμεσα στους 3 βουλευτές που υπέγραψαν την υποψηφιότητά του στις εσωκομματικές διαδικασίες. Οι άλλοι δύο ήταν ο Παύλος Πολάκης και ο Γιώργος Τσίπρας. 

Πάντως, η Ημαθία ακόμα τηρεί σιγή ιχθύος. Κανένα στέλεχος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προβεί σε δημόσια δήλωση στήριξης της εν λόγω υποψηφιότητας. Κάποιοι είναι με την Έφη, κάποιοι με το Νίκο, κάποιοι άλλοι με Ευκλείδη, αλλά με τον Στέφανο ουδείς! Περίεργο...

10 σχόλια:

  1. Το μεγάλο γέλιο θα πέσει όταν ο Σύριζα πάει ξανά στο 3% και όλοι αυτοί θα παρακαλάνε να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΠΑΣΟΚ πέθανε προ πολλού,κάτι ΚΙΝΑΛ,και κάτι πασοκοανδρουλακης επιβεβαιώνουν το τέλος του. Ο Κούλης έπιασε ταβάνι με το 41%, ο σύριζα μετά τον Αλέκο ΤΕΛΟΣ, άρα υπάρχει ένα 40%. προοδευτικό κομμάτι και ίσως παραπάνω με τους αναποφάσιστους που δεν ψήφισαν,για να κοντραρουν την ακροδεξιά ,που οι σημερινοί ψηφοφόροι δεν γνωρίζουν καν τι είναι, και άφησε τα γέλια με το 3% του ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα σου βγουν ξινά.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο . Έβγαλες συμπέρασμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ρόζ ρε παιδιά. Την Μπάρμπι έπαιζαν;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζάκρη όπως λέμε, αξιοπιστία ένα πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός είναι φτυστός ο πράκτορας από την ταινία matrix, που κυνηγουσε τον Κιανου Ριβς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η θεοδωρα προτίμησε το στεφανο,αντί την εφη,τη συντοπίτισά της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι & όλες συννυφάδες είναι , καλά κρασιά που έλεγε και ο Σταυρίδης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ