Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Οι Αναλώσιμοι 4»: Η Χολιγουντιανή ταινία του Σιλβέστερ Σταλόνε που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη

Στις κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας οι «Αναλώσιμοι» επιστρέφουν με ένα ακόμα κεφάλαιο. Η τέταρτη περιπέτεια του

δημοφιλούς franchise με γυρίσματα και στη Θεσσαλονίκη.

Οι Αναλώσιμοι 4 (The Expendables 4)

Σκηνοθεσία: Σκοτ Βο

Παίζουν: Ντολφ Λούντγκρεν, Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία, Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον, Μέγκαν Φοξ

Περίληψη: Στην τέταρτη περιπέτειά τους, οι «Αναλώσιμοι» αναλαμβάνoυν δράση την ύστατη στιγμή. Αυτή τη φορά όμως το στιλ και οι τακτικές της νέας γενιάς θα δώσουν καινούργιο νόημα στη φράση «νέο αίμα».

Στις κινηματογραφικές πρεμιέρες Μπάρνι Ρος συγκεντρώνει και πάλι τα μέλη της ομάδας του, που ειδικεύεται σε ζόρικες αποστολές για να σταματήσει τη δράση τρομοκρατών , οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους πυρηνικά όπλα. Όμως μια τραγική ανατροπή, θα φέρει αναταράξεις, εγκαθιδρύοντας μια νέα τάξη πραγμάτων.

Αν και οι «Αναλώσιμοι» ξεκίνησαν ως μία διασκεδαστική περιπέτεια με κάμποσα καλά αστεία , αυτή τη φορά τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά. Μπορεί ο Τζέισον Στέιθαμ να αναβαθμίζεται, ενώ ο Σταλόνε περιορίζεται σε μια γκεστ εμφάνιση και η Μέγκαν Φοζ ξ στο πνεύμα της εποχής να υπηρετεί το Girl’s power, αλλά τελικά μόνο λιγομίλητος Ντολφ Λούγκρεν δίνει μια κωμική νότα σε ένα άχρωμο sequel, γεμάτο κλισέ ανατροπές -οι περισσότερες εκ των οποίων εύκολα προβλέψιμες. Όσο για τις σκηνές δράσης , μάλλον θα απογοητεύσουν τους fans, καθώς πέρα από πρόχειρα χορογραφημένες, δεν προσφέρουν κάτι καινούργιο, ούτε βοηθούν να ανεβάσει στροφές αυτό το κεφάλαιο, που δείχνει πως η δημιουργική ομάδα των «Αναλώσιμων» έχει ξεμείνει από καλές ιδέες και χιούμορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ