Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Φλόγα της Αγάπης υποδέχθηκε η Βέροια


Λαμπαδηδρομία και άναμμα του βωμού στην Ελιά
Την «Φλόγα της Αγάπης» της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία με την συμμετοχή των τοπικών ομάδων και συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, υποδέχθηε το απόγευμα της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2023 στη Βέροια, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας «Η Αγάπη».


Η υποδοχή έγινε στην πλατεία Ωρολογίου, από όπου ξεκίνησε λαμπαδηδρομία από τα μέλη του συλλόγου της Νέας Νικομήδειας, του συλλόγου ΟΤΕ και του αθλητικού συλλόγου Α.Ο. Αλέξανδρος, οι οποίοι συμμετείχαν στη δράση. 


Την φλόγα υποδέχθηκε η η πρόεδρος του Συλλόγου «Η Αγάπη» Ευτυχία Καδόγλου η οποία αναφέρθηκε στην σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.


Η λαμπαδηδρομία κατέληξε στο πάρκο της Ελιάς, όπου και άναψε ο βωμός, ενώ ακολούθησε μια μικρή εκδήλωση, με χορευτικές επιδείξεις του συλλόγου Α.Ο. Αλέξανδρος και τραγούδι από την χορωδία της Αλεξάνδρειας «Μελισσάνθη».


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης, οι αντιδήμαρχοι Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και Βασίλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών - Κέντρων Διασκεδάσεως και Ψυχαγωγίας Βέροιας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σαμανίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Θανάσης Δέλλας και άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες:
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ