Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τη σκέψη στους πλημμυροπαθείς η βραδιά του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Ν. Νικομήδεια

Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται απόψε στον Προμηθέα
Με την παρουσίαση χορευτικών στη Νέα Νικομήδεια συνεχίστηκε το πρόγραμμα του 6ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνει ο Δήμος Βέροιας. Αρχικά, η εκδήλωση στη Νικομήδεια είχε προγραμματιστεί για τις 24 Αυγούστου, ωστόσο οι πυρκαγιές που ταλαιπώρησαν μεγάλο μέρος της χώρας, δεν επέστρεψαν την πραγματοποίησή του εκείνες της μέρες.

Δεν ακυρώθηκε, όμως, αφού σκοπός πλέον είναι η στήριξη των περιοχών της Θεσσαλίας που «πνίγηκαν» από την κακοκαιρία «Daniel». Αν και η περίοδος δεν είναι και η πλέον ιδανική, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο μέγιστο βαθμό. Στην είσοδο ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας «Η Αγάπη» κατηύθυνε τον κόσμο που ήθελε να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας σε ξηρά τροφή και είδη πρώτης ανάγκης (δειτε την λίστα εδώ). 

Στα της εκδήλωσης, το βράδυ της Τρίτης (12/9), οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Νέας Νικομήδειας, του Διαβατού, της Αγίας Μαρίνας και του Αγίου Γεωργίου, βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Νικομήδειας, όπου και παρουσίασαν τα χορευτικά τους. Οι Σύλλογοι της Αγίας Μαρίνας και του Αγίου Γεωργίου παρουσίασαν χορούς της Μακεδονίας, ενώ Διαβατός και Νικομήδεια χορούς του Πόντου. Την παράσταση έκλεψε το παιδικό τμήμα του οικοδεσπότη Συλλόγου, το οποίο και καταχειροκροτήθηκε.

Το Φεστιβάλ ολοκληρώνεται απόψε στον Προμηθέα, όπου και εκεί ο κόσμος μπορεί να προσφέρει ό,τι μπορεί για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Δείτε φωτογραφίες:















































































1 σχόλιο:

  1. Ή δική μάς πέδίάδά όταν πλήμμύρήσέί νά δέίτέ πόσες φώτόγράφίές θά βγόύμέ κάθε τι χόρόύς θά χόρέψόύμέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ