Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευγενία Πάσχου: «Ο τόπος μας είναι η μεγάλη εικόνα του σπιτιού μας»

«Δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου»

Ονομάζομαι Ευγενία Πάσχου - Κόγια, κόρη του Τάσου Πάσχου (έμπορος οικοδομικών υλικών) και της Κατερίνας Τσιαπάρα (υπάλληλος ΔΕΥΑΒ). Είμαι παντρεμένη με τον Αντώνη Κόγια και έχουμε δύο παιδιά (δείτε εδώ το πλήρες βιογραφικό της Ευγενίας Πάσχου).


Αγαπητοί-ές συμπολίτες-ισσες/συνδημότες-ισσες,

με οδηγό το αίσθημα ευθύνης και την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στην πόλη που γενήθηκα και ζω, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Βέροιας Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη να συμμετέχω στον συνδυασμό «Δράδη με Γνώση» ως υποψήφια σύμβουλος για την Τοπική Κοινότητα Βέροιας, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ως νέος άνθρωπος, σύζυγος, μητέρα και εκπαιδευτικός, έχω μάθει να αφουγκράζομαι τα προβλήματα και νιώθω το χρέος να συνδράμω με τις δυνάμεις που διαθέτω στην ανάδειξη ή/και την επίλυσή τους. Άλλωστε για μένα, ο τόπος μας είναι η μεγάλη εικόνα του σπιτιού μας όπου πρέπει να αισθανόμαστε ασφαλείς και δημιουργικοί.


Στόχος μου είναι να φανώ χρήσιμη και αποτελεσματική, να εργασθώ με σύνεση, συνέπεια, μεράκι και αποφασιστικότητα για την περαιτέρω ανάδειξη του τόπου μας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου, βάζοντας ένα λιθαράκι στην τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή, ακόμα πιο ψηλά, προς όφελος όλων, μικρών και μεγάλων.

Δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου έχοντας ως εφόδια, το έντονο ενδιαφέρον για ζητήματα άσκησης κοινωνικής πολιτικής, τον ενθουσιασμό, τον σεβασμό, τη μεγάλη αγάπη μου για τον συνάνθρωπο (κυρίως τα παιδιά) και την αγωνιστικότητα.

Ζητώ την στήριξή σας με την ψήφο σας για να ξεκινήσω να εργάζομαι προς αυτή την κατεύθυνση και σας θέλω δίπλα μου στην προσπάθεια αυτή!

Η Ευγενία Πάσχου κατεβαίνει υποψήφια σύμβουλος Κοινότητας Βέροιας με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη και αν θέλετε να την στηρίξετε, μπορείτε να της δώσετε τον έναν από τους δύο σταυρούς που διακαιούσται για την Δημοτική Κοινότητα Βέροιας.




Φιλικά,
Ευγενία Πάσχου
Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Βέροιας



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ