Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ετοιμάζει μεγάλο γλέντι για οικονομική ενίσχυση η Βέροια

Μια εκδήλωση σύσφιξης σχέσεων και οικονομικής ενίσχυσης ετοιμάζει η Βέροια. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (29/9) στο Κτήμα Αλέξανδρος (Σαραντόβρυσες).

Η είσοδος κοστίζει 10€ και θα περιλαμβάνει ένα ποτό.

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ της Βασίλισσας του Βορρά προσκαλεί τον κόσμο της Βέροιας σε εκδήλωση διασκέδασης την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο κτήμα Αλέξανδρος (περιοχή Σαραντόβρυσες Βέροιας)…!

Ώρα προσέλευσης και έναρξη προγράμματος 20:30…!

Έλα να διασκεδάσεις σε μια σεμνή και ζεστή εκδήλωση…!

Σε θέλω δίπλα μου στη χαρά και στη λύπη…!

Θα σε περιμένω ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ…».

5 σχόλια:

  1. Δηλαδή έρανο, για όποιον δεν το κατάλαβε, όπως παλιά στο Λύκειο κάναμε τους χορούς για να πάμε εκδρομή, αφού δεν είχαμε χρήματα.
    Αυτές είναι οι σύγχρονες μέθοδοι διοίκησης των ΠΑΕ, που αποφασίζονται από τους (ειδικούς) με ποτό και μεζέ σε γνωστό κατάστημα της οδού Ελιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έστω πως το κέντρο διασκέδασης κάνει χορηγία την εκδήλωση και δεν παίρνει ούτε το κόστος των ποτών. Έστω η ορχήστρα παίζει αφιλοκερδώς. Έστω γεμίζει η αίθουσα. Ήτοι 500 άτομα *10€=5000€. Αυτά δεν φτάνουν ούτε να πληρωθούν οι δύο βασικοί, η κυρία που καθαρίζει τα αποδυτήρια και πλένει τις φανέλες και ο νεαρός φροντιστής.

      Διαγραφή
  2. An ferete vasilaki salea tha ertho k tha paro ke laxia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεφτά ούτε για 5-ήμερη της Γ' λυκείου δεν θα μαζευτούν, τι να πρωτοφτάσουν για την Βέροια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ