Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία


Κλιμάκιο 5 βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής περιόδευσε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στην Ημαθία. Οι κ.κ. Απόστολος Πάνας βουλευτής Χαλκιδικής, Φραγκίσκος Παρασύρης βουλευτής Ηρακλείου, Παύλος Χρηστίδης βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών, Ιωάννης Τσίμαρης βουλευτής Ιωαννίνων και Μανώλης Χνάρης βουλευτής Ρεθύμνης, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα της Ημαθίας στην υγεία, την αγροτική παραγωγή, τη μικρομεσαία και μεγάλη επιχειρηματικότητα και δεσμεύτηκαν να αναδείξουν τα ζητήματα με κάθε πολιτικό και κοινοβουλευτικό μέσο.


Επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, το ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ. Βέροιας, τη μεταποιητική βιομηχανίας ΑΣΠΙΣ Α.Ε., την Τάφρο 66 στη γέφυρα Πολυπλατάνου, τον Α.Σ. Επισκοπής, ενώ συναντήθηκαν με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας και στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής από την Αλεξάνδρεια.


Οι βουλευτές συνοδεύονταν από το Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάββα Τσιχλακίδη, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Ολυμπία Αποστόλου, τον πολιτευτή Νίκο Τσιαμήτρο, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Αναστάσιο Ιγνατιάδη, Παντελή Μηλιόπουλο, Αθανάσιο Παπαδόπουλο, Βασίλη Πετρομελίδη, Φώτη Φωτιάδη, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, Αντιδήμαρχο Νάουσας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Καραγιαννίδη, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Χασιώτη, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαρία Καραγιαννίδου, Σωτήρη Μαυρόπουλο, Γρηγόρη Γιοβανόπουλο, Μαρία Σακαλή, τον Πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Βέροιας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τσιλογιάννη, την υποψήφια δημοτική σύμβουλο και εθελόντρια του ΚΕΜΑΕΔ Θωμαή Στιόκα, τον Γραμματέα της Δημοτικής Οργάνωσης Νάουσας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Άγγελο Σαββίδη, μέλη και φίλους του κόμματος.

Δείτε φωτογραφίες από την περιοδεία του κλιμακίου στην Ημαθία:


































10 σχόλια:

  1. Οι υποψήφιοι έχουν είναι περισσότεροι απο τους ψηφοφόρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΑ ΖΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Η δυναμικη ενος κομματος σε μια περιφερεια, φαινεται απο το ποσοστο ανοδου σε σχεση με τις προηγουμενες εκλογες. Στις 12 τετραεδρικες το ΠΑΣΟΚ σε σχεση με τις εκλογες του 2019 ειχε την εξης ανοδο. 1) Καρδιτσα 76% ,2) Χανια 72%, 3) Φθιωτιδα 67%, 4) Εβρος 55%, 5) Πιερια 54%, 6) Τρικαλα 53%, 7) Κορινθος 50%, 8) Καβαλα 46%, 9) Κυκλαδες 45%, 10) Κοζανη 44% 11) ΗΜΑΘΙΑ 43%, 12) Πελλα 35%. Μεσος ορος 53,33%. Οταν εισαι η περιφερεια στις τελευταιες θεσεις σε εκλογικο ποσοστο,και σε ποσοστο δυναμικης και μαλιστα κατω απο τον μεσο ορο. Οταν το αντιπαλο συγκρινομενο κομμα με την ιδια δεξαμενη ψηφοφορων χανει 10.754 ψηφους, και εσυ παιρνεις μονο 2125. Και ολα αυτα οταν η περιφερεια σου ειναι σε ποσοστο συμμετοχης στην 2 θεση ( 55,44% ). Ε, ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ .ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ .Ολα τα στατιστικα στοιχεια αποτελουν αδιαψευτη αποδειξη προς αυτο. Οσο και αν προσπαθουν μερικοι ματαια να πεισουν περι του αντιθετου.Και ως συνηθως βαφτηζουν το ψαρι κρεας. Αγαπητοι συντροφοι μου ,το ΠΑΣΟΚ δεν πειθει πια. Ειναι μια τραγικη μετριοτητα, ειναι παρελθον. Ειναι στασιμο, οσο και εαν δεν τολμουν να το πουν ο αρχηγος του δεν θα το παει πουθενα. Θα συνεχιζει να παιζει τον ρολο του χρησιμου ηλιθιου και βολικου κυβερνητικου εταιρου οταν η πολιτικη στιγμη το απαιτει.Το ρολο ως βαλβιδα αποσυμπιεσης, απο καθε κυβερνων κομμα. Το ρολο του φυτωριου πολιτικων στελεχων,δοκιμασμενων και μη. Με υλικα κατεδαφισεως δεν χτιζεις ψηφοδελτια ουτε νεα κομματα απο την αρχη.Που θα προκαλεσουν ενα πολιτικο σοκ ,και θα δωσουν απο την αρχη ενα νεο οραμα στους ψηφοφορους για κατι καλο και ελπιδοφορο στο μελλον.Με υλικα κατεδαφισεως χτιζεις μονο νεες πολιτικες καριερες αποτυχημενων τιποτακιδων, και διαπλεκομενες μελλοντικες ευκαιριες επαγγελματικης αποκαταστασεις, ολων αυτων και των παιδιων τους. Τιποτακιδων που ειναι καλοι μονο στην αποστηθιση, ο πολιτικος λογος τους ειναι ανυπαρκτος, αχρωμοι αοσμοι μα πανω απο ολα καλοι υπακουοι. Το προβλημα του ΠΑΣΟΚ ειναι μεγαλο και βαθυτερο. Οσοι το βλεπουν και φωναζουν δυνατα οτι ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, αντιμετωπιζονται χαρακτηριζονται ως μη λογικοι ως γραφικοι.Γνωστο το πολιτικο παιχνιδι εδω και χρονια.Οποιοι ειναι καλοι στις δικαιολογιες, σπανιως ειναι καλοι σε οτιδηποτε αλλο.Χρηζει επιστημονικης ερευνας, πως ενας τοσο εξυπνος λαος μασαει τοσο πολυ σανο. Οι ψηφοφοροι σιγα σιγα μεγαλωσαν. Οσο περναει ο καιρος και σε πισμα μερικων, θα ερθει η ωρα που θα διαψευτει ο Β. Brecht οταν ελεγε ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ. Υ Σ Τ Ε Ρ Ο Γ Ρ Α ΦΟ .ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΛΩΝΟΥΝ ΧΑΜΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍 Kάποια στιγμή ,έπρεπε κάποιος να τα γράψει ...

      Διαγραφή
  3. Ποιος υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος του κινήματος πριν 4 χρονια ηταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής σε άλλο κόμμα και τώρα χωρίς ντροπή ζητά την ψήφο μας ;
    Και περιμένετε να σας ψηφίσουμε με τέτοιους υποψήφιους ;
    Θα δείτε τα αποτελέσματα των επιλογών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πονηρός αυτός υποψήφιος και αυτή που τον πρότεινε είναι η απόδειξη του παραπάνω σχολίου του (Ανώνυμος15 Σεπτεμβρίου 2023 στις 6:42 μ.μ.).
      Με τέτοιες πρακτικές δεν υπάρχει ελπίδα.

      Διαγραφή
    2. Το ΚΙΝΑΛ διοτι ετσι κατεληξε για να μας στειλει να ψαχνουμε χωρο που να προσεγγιζει την 3η Σεπτεμβρη, ειναι η δεξαμενη των εκσυγχρονιστων του ΕΓΩ και των δικων μου συμφεροντων που σιγα σιγα μετακομιζουν στην ΝΔ....Οι υπολοιποι ειναι νοσταλγοι του βολεματος χρησιμοποιοντας ως οχημα το ΠΑΣΟΚ...Οσοι τιμιοι και πιστοι μεινατε στην 3η Σεπτεμβρη, πεταξτε τους συνεχιστες της Παγκοσμιοποιησης, των Οφσορ, της ευκαιριας μηπως και μας κανετε να σας επισκεφθουμε... αλλα την παροιμια το μηλο κατω απο την μηλια δεν μας ειναι αρεστο.... καληνυχτα πρωην συντροφοι

      Διαγραφή
    3. Ήταν στο ΠΑΣΟΚ έφυγε στα δύσκολα όπως τα ποντίκια πήγε στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΕΥΘΎΝΗ ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής και τώρα που το ΠΑΣΟΚ αρχίζει να ζωντανεύει ξαναγύρισε και ζητάει ρόλο. Χωρίς ντροπή και χωρίς συνέπειες.
      Κρατήστε αυτόν και φεύγουμε εμείς.

      Διαγραφή
  4. Λευτερια στην συντροφισα Ευα Καυλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γέμισε η Ελλάδα εθνοπατερες όλοι πασχίζουν με νύχια και με δόντια να αναλάβουν την εξουσία για το καλό του τόπου το θέμα είναι ότι ο λαός καλό δεν βλέπει από κανέναν δοκίμασε τους πάντες και καλό δεν είδε κάντε λειτούργημα την πολιτική να δούμε ποιοί θα πολιτεύονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστα...να ξεβρωμισουμε απο τις αδιστακτες υαινες....να γιατι ο πολιτης παει στα ακρα, γιατι οι "Δημοκρατες" μεταναστευουν στο χρημα και την εξουσια

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ