Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας «Daniel» το ΚΑΠΗ - Επέστρεψαν ασφαλείς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιστροφή της 3ης αποστολής των 7ημερων διακοπων των μελών του ΚΑΠΗ Δημου Βεροιας, η οποία είχε την ατυχία να βρεθεί στο επίκεντρο της θεομηνίας που άφησε στο πέρασμα της, εικόνες βιβλικής καταστροφής.

Από την πρώτη στιγμή του έντονου καιρικού φαινομένου, στο πλευρό τους στάθηκε ο κ. Τράμπας, εκ μερους του Αντιπερειφερειαρχη Ημαθιας, η Πολιτική Προστασια Βέροιας με τον κ. Βεργώνη, ο Δήμαρχος Βεροιας, κ. Κώστας Βοργιαζιδης, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δημου  Βεροιας, κ. Αθανάσιος Δέλλας, ο Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΑ και Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Ασλανίδης Λάζαρος κι η Διευθύντρια του ΚΑΠΑ, κ. Αθανασία Γιαμουσταρη. Καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, για την ασφαλής επιστροφή τους, κατάφεραν με επιτυχία να φέρουν εις περας τους συμπολίτες μας πίσω στη Βεροια, οι οποίοι φιλοξενούνταν σε ξενοδοχείο στα Καλά Νερά Βόλου.

Εκτός των άλλων τα ΚΑΠΗ Βέροιας αναφέρουν:

«Ευχαριστούμε πολύ την ψυχή του ξενοδοχείου, τον κ. Στράτο Φραντζη, ο οποίος με κύριο κριτήριο την προσφορά στον άνθρωπο, εξασφάλισε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας, στα μέλη μας προσφέροντας ό,τι καλύτερο μπορούσε!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Iωάννη Λαδόπουλο, υπάλληλο του ΚΑΠΑ, καθώς και την κ. Τσίτση Άννα, εργοθεραπευτρια του ΚΑΠΗ Βέροιας και υπεύθυνη διοργάνωσης 7ημερων διακοπων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη μας που μας έδιναν δύναμη με την θετική ψυχολογία τους!!! Το ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας, του ΝΠ ΚΑΠΑ, πάντα κοντά στον συμπολίτη μας... με κύριο κριτήριο την προσφορά στον ΑΝΘΡΩΠΟ!».











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ