Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εντυπωσιακές συγκεντρώσεις για τη Συρμούλα Τζήμα σε Βέροια και χωριά της Ημαθίας

Συγκινητική και πολύ μεγάλη η ανταπόκριση και η προσέλευση του κόσμου, όπως και η αγάπη που δέχεται κατά την περιοδεία της στη Βέροια, αλλά και στα χωριά της Ημαθίας η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Συρμούλα Τζήμα-Τόπη.

Συγκεντρώσεις για αυτην με πολύ κόσμο, όπου έχει τη δυνατότητα να μιλήσει και να παρουσιάσει τα έργα της «Αλληλεγγύης» και του Αποστόλου Τζιτζικωστα, όπως και τις προτάσεις τους για το μέλλον!  Με την στήριξη και την αγάπη του κόσμου συνεχίζει μπροστά για την «Ημαθία που θέλουμε και μας Αξίζει», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στις ομιλίες της.

Οι επισκέψεις της συνεχίστηκαν σε Πλατύ, Νησί, Διαβατό, Παλατίτσια, Τρίκαλα, Κορυφή, Πολυπλάτανο, Στενήμαχο, Ζερβοχώρι, Αρχάγγελο, Μέση, Κουλούρα, Πατρίδα, Δασκιό, Φυτεια και συνεχίζει!

Οι εκδηλώσεις αγάπης, όμως, δε σταματούν εκεί. Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε μεγάλη συνάντηση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας για την Συρμούλα στην Ελιά, το βράδυ της Δευτέρας (18/9). 

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, ευχαρίστησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους φίλους, συνεργάτες και συνοδοιπόρους εκπαιδευτικούς για την συνάντηση που της επιφύλαξαν, μίλησε για το όραμα και τα έργα της Περιφέρειας, τις προτάσεις της και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται και να εκπροσωπεί με υπευθυνότητα τον εκπαιδευτικό χώρο όπως πράττει ως αντιδήμαρχος Παιδείας και ως εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.





















































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ