Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εντατικοί έλεγχοι της Aστυνομίας σε επιχειρήσεις της Ημαθίας και γύρω περιοχές

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την επικράτεια το διάστημα 19-20/09/2023, στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφαλείας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό δραστηριοποιήθηκαν κλιμάκια με τη συμμετοχή αστυνομικών εμφανούς και αφανούς αστυνόμευσης, από διάφορες Υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά επιχειρησιακά σχέδια και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές και οικισμούς όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω δράσεων σε όλη την χώρα ελέγχθηκαν -18.938 - οχήματα και -24.615 - άτομα ενώ πραγματοποιήθηκαν:

  • -404- συλλήψεις για διάφορα αδικήματα
  • -1.032- προσαγωγές,
  • -5.573- παραβάσεις Κ.Ο.Κ.
  • -135- ακινητοποιήσεις οχημάτων και
  • -1- κατάσχεση οχήματος.

Μεταξύ αυτών, αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν στη Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με τον υφιστάμενο στρατηγικό σχεδιασμό των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές με αυξημένα περιστατικά εγκληματικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, σε περιοχές της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στους Σοφάδες Καρδίτσας, ελέγχθησαν-26-  άτομα και -19- οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν -12- παραβάσεις Κ.Ο.Κ..

Περαιτέρω, σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα σε Πιερία, Ημαθία, Πέλλα, Κιλκίς πραγματοποιήθηκαν -22- έλεγχοι σε επιχειρήσεις υποδοχής, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων, ενώ ελέγχθησαν -120- άτομα.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες δράσεις στη Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και συγκεκριμένα σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο των οποίων ελέγχθησαν -158- άτομα και -116- οχήματα, βεβαιώθηκαν -33- παραβάσεις Κ.Ο.Κ., ενώ ακινητοποιήθηκαν -8- οχήματα.

Από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης στις περιοχές του Ευόσμου και του Δ.Δ. Φιλαδέλφειας και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις, ελέγχθηκαν συνολικά -113- άτομα, -8- οχήματα, ενώ πραγματοποιήθηκαν -18- προσαγωγές και συνελήφθη -1- άτομο για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης σε περιοχές των Δήμων Δέλτα και Παύλου Μελά ελέγχθηκαν -3- επιχειρήσεις εμπορίας παλαιών σιδήρων & μετάλλων,  διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών και συλλογής μη επικίνδυνων ανακυκλώσιμων απορριμμάτων, -54- άτομα και -49- οχήματα.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική δράση στο Βόρειο Αιγαίο και συγκεκριμένα στη Σάμο, όπου ελέγχθησαν -55- άτομα και -40- οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν -4- παραβάσεις Κ.Ο.Κ..

Οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις αναφορικά με την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών συνεχίζονται.

3 σχόλια:

  1. Και φυσικά μόλις ελεγχθούν η συλληφθούν τα κλεφτρονια ,συνετίζονται και αλλάζουν επάγγελμα αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι ξέρουμε ότι οι υπάλληλοι και τα στελέχη τις αστυνομίας είναι άνθρωποι τις διπλανής πόρτας που απλά εκτελούν διαταγές.στην ουσία τις εκτελούν και κάνουν ότι του διαταχθεί είναι άδικο να ρίχνουμε το βάρος σε αυτούς αλλά σε υψηλά κλιμάκια που περνούν τις αποφάσεις για το τι πρέπει να γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΌΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΟΔΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ