Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκσυγχρονίζεται με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό η Καρδιολογική του Νοσοκομείου Βέροιας

Τεχνολογική πρόοδος για το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας. Στη διάθεση ασθενών και γιατρών θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής ο νέος υπερσύγχρονος τελευταίας τεχνολογίας καρδιολογικός υπέρηχος, ο οποίος θα βρίσκεται στην Καρδιολογική Κλινική του ΓΝ Βέροιας. Την είδηση έκανε γνωστή ο διοικητής του νοσοκομείου Ημαθίας, Ηλίας Πλιόγκας, ο οποίος στέκεται περήφανος δίπλα στον νέο του εξοπλισμό.

7 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δασκαλάκος ήταν είναι και συνεχίζει να είναι λεβεντιά. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι το Νομαρχιακό μας νοσοκομείο, απέκτησε υπέρηχο καρδιάς είναι άξιο συγχαρητηρίων με διοικητή τον κομματικό δάσκαλο. Όπως αξίζουν συγχαρητήρια για καμμιά 10αρια ιδιωτικά καρδιολογικά ιατρεία που είχαν υπερήχους χρόνια πριν. Συμπέρασμα πόσο πιο πίσω η δημόσια υγεία τελος πάντων. Ααα
      ξεχασα είναι ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Είναι η επιβράβευση γιατί έγινε ο απόλυτος υπάκουος της κυβέρνησης επί εποχής "19" και των θρομβωλίων.

      Διαγραφή
    3. Ρε παιδιά ψυχραιμία. Δεν έλλειπε υπέρηχος. Ήρθε καινούριος και καλύτερος μας λέει ο άνθρωπος. Μαζευτειτε πια με την χολή που σταζετε.

      Διαγραφή
  3. Κάνει τι κάνει σε όλο το νοσοκομείο και μπράβο του. Σαν παλιός αιμοδότης όμως στεναχωριέμαι που δεν κάνει κάτι για την αιμοδοσία. Πολύ στενός χώρος για αιμοδοσία, κρίμα. Όσο και να το προσπαθεί το προσωπικό να νιώσει άνετα ο αιμοδότης ο χώρος δε βοηθάει. Τότε στην καραντίνα που πήγα στα ΚΑΠΗ ήταν άνετα αλλά δεν ήταν το νοσοκομείο. Θα έπρεπε να έχουν στο νοσοκομείο μια μεγάλη αίθουσα σαν τα ΚΑΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτάσαμε να πανηγυρίζουμε για το αυτονόητο. Ότι μετά από χρόνια επιτέλους η καρδιολογική κλινική απέκτησε ένα σύγχρονο υπέρηχο γραφικό μηχάνημα καθώς για χρόνια ο τεχνολογικός της εξοπλισμός ηταν προηγούμενων δεκαετιών και σαφώς χειρότερος και του τελευταίου ιδιώτη, να μην μιλήσουμε για τις πέριξ κλινικές. Τα μηχανήματα εινσι απαραίτητα αλλά προέχει ο ανθρώπινος παράγοντας. Επιστημονική κατάρτιση και κόσμια συμπεριφορά σε ασθενεις και συνοδούς που δυστυχώς δεν υπάρχει. Αλήθεια πόσες από τις δυνατότητες του νέου μηχανήματος μπορεί να αξιοποιήσει το υπάρχον προσωπικό; Φοβάμαι λίγες. Κοινώς τα ράσα δεν κάνουν τον παπά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ