Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ημαθία: Δείτε πού μπορείτε να ψηφίσετε την Κυριακή για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ


Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 θα διαξεχθούν οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του κόμματος. Η εκλγογική διαδικασία θα διεξαχθεί σε εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, από τις 08:00 έως τις 20:00.

Στην Ημαθία, όπως ενημερώνει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ, τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:
1) Αλεξάνδρεια στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας
2) Βέροια στο Δημαρχείο της Βέροιας (Μητροπόλεως 44 στον ισόγειο χώρο)
3) Νάουσα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην οδό Θεοφίλου 1
4) Αγ. Γεώργιος στο Δημοτικό κατάστημα (Ισόγειο)
5) Ριζώματα στο Δημοτικό κατάστημα Ριζωμάτων (ισόγειο)
6) Μακροχώρι στο Δημοτικό κατάστημα Μακροχωρίου (ισόγειο)
7) Αγγελοχώρι στο Δημοτικό κατάστημα Αγγελοχωρίου

15 σχόλια:

  1. Σύντροφοι ότι και να κάνετε δεν μπορείτε να αποφύγετε τη διάσπαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι λαθος οργανωτικο,μονο ενα εκλογικο στην πρωτευουσα του Νομου Ημαθιας.
    θα ταλαιπωρηθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να φανταστώ θα πληρώσουν για τα έξοδα των δημοτικών χώρων που θα χρησιμοποιήσουν , δηλαδή ρεύμα , καθαριότητα , υπερωρίες υπαλλήλων του Δήμου.... Τι όχι; Ήρεμα ρωτάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη Μελίκη δεν έχει εκλογικό κέντρο; Τι κάνει εκεί το πρωτοπαλίκαρο ο γιατρός; Χάνονται εκατοντάδες ψήφοι έτσι……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί να χρησιμοποιηθούν δημόσια κτίρια για τις εκλογές ενός κόμματος...στα γραφεία του έπρεπε να γίνουν ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η αποστολή (Πρέσπες) του Αλέξη με την παρέα του ετελείωσε.
    Ήρθε η ώρα να πετάξουν τα (σκουπίδια).
    Σύντροφοι γίνατε συνένοχοι, λυπάμαι αλλά σας είχαμε προειδοποιήσει, σας τύφλωσε όμως ο αριστερός απόλυτος εγωϊσμός και η εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ συνέχισε τον ύπνο του δικαίου( μακεδονομαχου), και να είσαι σίγουρος ότι πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι Βαρντασκα θα τα πούμε ( τα Σκόπια ) όπως όλες οι φσιστοδεξιες κυβερνήσεις από την εποχή Τίτο ΔΕΝ τα λεγανε και μετά ο φαδερκουλης τα είπε ΠΓΔΜακεδονια. Τέλος πάντων για 80βαλε χρόνια ( τρεισιμιση γενιες) αυτοί ονομαζοντουσαν μακεδόνες και ο άθλιος για σας Αλέκος τους το προσδιόρισε γεωγραφικά και όχι εθνολογικά,που είναι και η αλήθεια. Μένουν στην βόρεια Μακεδονία,είναι σλαβικής καταγωγής και δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες Μακεδόνες ,όπως πρόσφατα το άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων αναφέρει " ο Έλλην βασιλεύς της Μακεδονίας".

      Διαγραφή
    2. Βγάλε το σκουφάκι μα το σφυροδρέπανο και βάλε το σκουφάκι με το black & decker τώρα κακομοίρη ψυχασθενή συριζαίε …..

      Διαγραφή
    3. Στον (Ανώνυμος15 Σεπτεμβρίου 2023 στις 3:30 μ.μ.).
      Σοβαρέψου και δες ότι υπάρχουν προβλήματα απο τη εφαρμογή των όρων από τους Σκοπιανούς τόσα χρόνια μετά. Οι αθλητές τους πηγαίνουν παντού με το Μακεδονία στη φανέλα και όχι το Βόρεια Μακεδονία.
      Εκτός απο την αναγνώριση της σλαβικής ως Μακεδονική γλώσσα και εθνότητα που πετύχατε . Δες αντίστοιχα η Βουλγαρία πως χειρίστηκε το ίδιο θέμα και τι ανάγκασε τους Σκοπιανούς να κάνουν.
      Ανόητε και άσχετε.

      Διαγραφή
    4. Στον (Ανώνυμος15 Σεπτεμβρίου 2023 στις 3:30 μ.μ.).
      Αν ηταν καλή η συμφωνία των Πρεσπών δεν θα σας έβριζε όλη η Ελλάδα.

      Διαγραφή
    5. Και τωρα απαντήσεις στον 7:03 άσε τα σκουφάκια και τα σφυροδρέπανα δοσίλογε φασιστομακεδονομαχε ιδεολογικά συρρικνωτη διαχρονικά της Ελλάδας γιατί τα κόκκινα φέσια θα τα είχες από πάνω σου. Αγαπητέ Παύλο το θέμα να ξυπνάς μόνος σου και όχι όταν στο λένε οι αλλοι και να έχεις σωστό λόγο γι'αυτό. Στον 12:06 ανόητε αυτό κάνανε και πριν ,αυτό κάνουν και τώρα με μια τεράστια διαφορά,πριν όλος ο κόσμος εκτός από εμάς τους ονόμαζε Μακεδονία,εμείς με συνθετικό ( ΠΓΔ Μακεδονία) ενώ τώρα όλη η υφήλιος τους λέει Β.Μακεδονια, εμείς πάλι με συνθετικό,και οι ίδιοι αυτό που μάθανε 80 χρόνια τώρα,όσο για τους Βούλγαρους το θέμα είναι εθνοτικό μεταξύ Σλάβων,επιμένεις στο άσχετε; Και τέλος στον 12:08 το ιδανικό θα ήταν να τους έλεγαν Βαρντασκα ή οτιδήποτε σλαβικό όνομα,αλλά οι παππούδες ,οι πατεράδες ,τα παιδιά,και τα εγγόνια γεννηθηκανε (λανθασμένα και πάλι εμείς φταίμε) μακεδόνες,είναι θαρρείς εύκολη η αποποίηση της εθνοτικής ύπαρξης σου; όχι φυσικά ,άρα; τα εθνικιστικά λάθη αργά ή γρήγορα πληρώνονται . Όσο για το βρίσιδι εκτός των ακροδεξιών κομμάτων ποιος άλλος η ΝΔ ,αν ήθελε την άλλαζε,το ΠΑΣΟΚ; το ΚΚΕ;τα αριστερά κόμματα; ένα 10-12% δεν το λες και όλος ο κόσμος.

      Διαγραφή
  7. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον διαλύθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι ο 3:30 και έχω να πω χωρίς Αλέξη δεν υπάρχει σύριζα,μαθηματικά στο 2-3% και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ ( όλοι οι ευκαιριακοι) στο υποκατάστατο αυτού στο κόμμα Κασελακη για να υπάρχει αντίμετρο στον Κούλη με κουλικα χτυπήματα,επικοινωνιακά τερτιπια της παγκοσμιοποίησης.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ