Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώτη σε σταυρούς η Τσιπουρίδου στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου


Στις κάλπες προσήλθαν την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, προκειμένου να αναδείξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τους αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εκλογική διαδικασία διεξήχθη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βέροιας και προσήλθαν 277 μέλη του Εμπορικού Συλλόγου.

Πέρα από την κάπλη είχε στηθεί και μια δεύτερη «κάλπη» όπου τα μέλη που προσήλθαν να ψηφίσουν, μπορούσαν να προσφέρουν χρήματα για τους πληγέντες από τις πλημμύρες.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, πρώτη σε σταυρούς αναδείχθηκε η εν ενεργεία πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ψήφισαν 277
Έγκυρα: 277
Άκυρα: -
Λευκά: -

Συνδυασμός : «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» είναι:

Α’ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

1. Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου Αθηνά του Γεωργίου: 181
2. Γκανάς Βασίλειος του Αποστόλου: 128
3. Τρανίδης Άγγελος του Μιχαήλ:83
4. Γιαννουλάκης Αδαμάντιος του Χρήστου: 81
5. Ευαγγελόπουλος Δημήτριος του Αιμίλιου: 69
6.Τσανακτσίδης Δημήτριος του Παύλου:63
7. Κοντογουλίδης Γεώργιος του Αναστασίου: 61

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Ομοσπονδίας και της Ελεγκτικής Επιτροπής θα ανακοινωθούν αύριο.

5 σχόλια:

  1. Εμπορικός Σύλλογος με 277 μέλη που ψηφίζουν δείχνει την κατάντια που υπάρχει στην αγορά και την χειρότερη κατάσταση που έρχεται. Μπείτε στο κόπο να κάνετε ένα ρεπορτάζ πόσα κλειστά μαγαζιά έχουν οι κεντρικοί δρόμοι της Βέροιας. Χαμηλή ποιότητα στο σύνολο τα ίδια βρίσκεις και στο παζάρι κάθε Τρίτη. Ελάχιστα καλά μαγαζιά με βιτρίνες αλλά τα ίδια προϊόντα τα βρίσκεις φθηνότερα στο ίντερνετ, σε μεγαλύτερη ποικιλία. Η Βέροια είναι πόλη των συνταξιούχων, αυτοί αφήνουν ένα ευρώ στα καφέ, δεν υπάρχει κάτι να κάνει την αγορά να ζωντανέψει. Ο Χειμώνας θα είναι σκληρός οικονομικά και θα κλείσει και άλλα μαγαζιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά αλλά κάνεις λάθος στο καφέ 2,50 ευρώ είναι .Η δημοτική αγορά και όλο το τετράγωνο Βενιζέλου , Μ. Αλεξάνδρου , Κεντρικής και Ζωγιοπούλου έγινε για την αγορά και όχι για τις καφετερίες , έτσι δεν βαδίζουμε καλά . Άμα θέλει ο εμπορικός σύλλογος μπορεί με αγώνα να αποκλείσει να πουλάνε όλα τα σούπερ μάρκετ είδη δικά τους .....αυτό το είδα στην Ιταλία ........

      Διαγραφή
  2. Σωστά τα λέει ο προηγούμενος γιαυτό η μόνη λύση είναι δημόσιος υπάλληλος να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,αλλά χρειάζεται και ΠΑΣΟΚ να σε προσλάβει ως έκτακτο,να το ψηφίσεις 2-3 φορές και ίσως έρθει κάποιος πάκης ( Παυλόπουλος ) να σε μονιμοποιήσει!

      Διαγραφή
    2. Τρέχα να ψηφίσεις νδ και πασοκ να σε διορίσουν να γίνεις και επίσημα σκλάβος
      Κομμουνιστής κατάντησε ο Έλληνας από τα λαμογια της μεταπολιτευσης

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ