Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκδρομή στελεχών της «Φιλοξενίας Δοβρά» στην Κέρκυρα

Με την πατρική μέριμνα και την ευλογία του Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος πραγματοποιήθηκε στα τέλη του Αυγούστου, τετραήμερη εκδρομή για τα στελέχη της «Φιλοξενίας Δοβρά 2023» στην όμορφη Κέρκυρα.

Η εκκλησιαστική αποστολή φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων στην Κασσιώπη και δέχθηκαν την αβραμιαία φιλοξενία του οικείου Ποιμενάρχου κ. Νεκταρίου και των αξίων συνεργατών του, του οικονόμου των κατασκηνώσεων π. Θωμά και του υπευθύνου του Γραφείου Νεότητος π. Γεωργίου.

Στην εκδρομή συμμετείχαν οι αρχηγοί, οι ομαδάρχες, οι ομαδάρχισσες και τα υπόλοιπα στελέχη, τα οποία εθελοντικά διακόνησαν για έναν μήνα τις τέσσερις περιόδους της «Φιλοξενίας Δοβρά 2023», που διοργάνωσε για ακόμη μια χρονιά εντελώς δωρεάν το Γραφείο Ποιμαντικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως μας υπό τη μέριμνα του Υπευθύνου της «Φιλοξενίας Δοβρά 2023» Αρχιμ. Εφραίμ Παπαμανώλη και των υπευθύνων των περιόδων Αρχιμ. Παύλου Παπαδόπουλου, Αρχιμ. Καλλίνικου Λιμνιώτη και Αρχιμ. Προδρόμου Γκιρτζαλιώτη.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν το Ιερό Σκήνωμα του Αγίου Σπυρίδωνος του Θαυματουργού, προστάτου της νήσου, της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας και να ξεναγηθούν σε μνημεία και αξιοθέατα της αρχόντισσας των Επτανήσων.

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και έδωσε τη δυνατότητα στα στελέχη να συσφίξουν τους πνευματικούς τους δεσμούς και να ανανεώσουν τη συνάντησή τους για την περίοδο του Αγίου Δωδεκαημέρου.







5 σχόλια:

  1. Ελλάδα 2023....έλεος. Πίσω από την Ευρώπη , από την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια εκδρομή πήγαν τα παιδιά και βρίσκονται πίσω από την Ευρώπη και εκτός πραγματικότητας;
      Εισαι καλα φίλε;
      Μαλλον εσύ δεν βρίσκεσαι εντός πραγματικότητας!
      Άσε τους ανθρώπους ήσυχους.
      Πάντα όταν κάνει κάτι η Εκκλησία θέλετε να το αμαυρώσετε.
      Ήμαρτον με αυτόν τον κομπλεξισμό σας.

      Διαγραφή
    2. Η επιβράβευση των εθελοντών βοηθών με μια προσκυνηματική εκδρομή στην Κέρκυρα και διαμονή στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της εκεί μητροπόλεως. Εδώ υπάρχει το έλεος που ζητάς.

      Διαγραφή
  2. Να χαίρεσαι την προοδευτική Ευρώπη σου με την βία, την αδιαφορία και την υποκρισία.
    Εγώ πάντως βλέποντας αυτά τα παιδιά ελπίζω και χαίρομαι.
    Και λέω: Ελλαδα 2023…υπάρχει ελπίδα!
    Αλλά κάποιους αντίχριστους σαν κι εσένα, σε προκαλουν δυσαρέσκεια τέτοιες εκδηλώσεις και γεγονότα.
    Προσπαθείτε πάντα να προβάλεται την πρόοδο, τον φιλελευθερισμό κτλ. αλλά ένα έχετε στο νου σας, να πολεμήσετε καθε τι και οποιονδήποτε σας θυμίζει τον Χριστό.
    Το πρόβλημα σας είναι ο Χριστός.
    Ουτε προοδευτικοί είστε, ούτε τον πολιτισμό προάγεται.
    Αντιθέτως οπισθοδρομικοί είστε και μίζεροι μέσα στην παθογένεια της ψευτοκουλτούρα σας!
    Κρίμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλά κάποιους αντίχριστους σαν κι εσένα, σε προκαλουν δυσαρέσκεια τέτοιες εκδηλώσεις και γεγονότα.
    Αντιθέτως οπισθοδρομικοί είστε και μίζεροι μέσα στην παθογένεια της ψευτοκουλτούρα σας!
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΣΑΣ...
    ΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ "ΧΡΙΣΤΟΥ"...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ