Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Ημαθίας και του «Imathia Quality» στην 87η ΔΕΘ


Εγκαινιάστηκε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 το περίπτερο του Επιμελητηρίου Ημαθίας και του «Imathia Quality» στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι Δήμαρχοι, Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γιώργος Μπίκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Στέργιος Μουρτζίλας, οι αντιδήμαρχοι Βέροιας, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Λάζαρος Ασλανίδης και Βασίλης Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων, της Ένωσης Οινοποιών και Αμπελουργών Νάουσας, του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Βέροιας, του Βοοτροφικού Συλλόγου, τoυ Τουριστικού Ομίλου Βέροιας και πολιτιστικών συλλόγων της Ημαθίας.


Πριν τα εγκαίνια του περιπτέρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας, έγινε παρουσίαση και γευσιγνωσία του «Imathia’s Brunch» (Ημαθιώτικο δεκατιανό) από την Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, με επίδειξη: Πιροσκί με τυρί και πιπεριές Αγίου Γεωργίου. Ακολούθησε η κατασκευή προσώπου από το έθιμο «Γενίτσαροι και Μπούλες» (Κονάκι- Εργαστήριο Παραδοσιακών Φορεσιών και Συνέχισης της Ναουσαΐικης Παράδοσης).

Ακολούθησαν τα εγκαίνια του περιπτέρου με παρουσίαση παραδοσιακών φορεσιών Ημαθίας από τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.

Οι δράσεις θα πραγματοποιούνται στο περίπτερο 16 της 87ης ΔΕΘ έως και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2023. Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια:






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ