Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δήμος Βέροιας: 4 υποψήφιοι δήμαρχοι και 582 υποψήφιοι σύμβουλοι ζητούν την ψήφο μας

Απομένουν 34 ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Συνολικά 4 υποψήφιοι δήμαρχοι κατεβάζουν συνδυασμό και ευελπιστούν την εκλογή τους στον δημαρχιακό θώκο. 

Πρόκειται για τον Κώστα Βοργιαζίδη, τον Κώστα Παλουκίδη, τον Θεόφιλο Κορωνά και τον Παναγιώτη Χατζησάββα. Να θυμίσουμε πως αν κάποιος από τους υποψηφίους δημάρχους καταφέρει να πάρει το 43% του εκλογικού σώματος, τότε εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή. 

Στις δημοτικές εκλογές του 2019, σ' όλα τα εκλογικά τμήματα της Βέροιας είχαν ψηφίσει 37.621 ψηφοφόροι. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι είναι συνολικά 582. 

Πιο συγκεκριμένα, η «Δράση με Γνώση» κατεβάζει 237, ο «Ισχυρός Δήμος» 125, η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΑλλάΖΟΥΜΕ» 124, και η «Λαϊκή Συσπείρωση» 96.

Αν ψηφίσουν και πάλι 37.621 πολίτες στον Δήμο Βέροιας (όπως το 2019), τότε αυτός που θα λάβει 16.177 ψήφους εκλέγεται δήμαρχος Βέροιας από την 1η Κυριακή!

15 σχόλια:

  1. 582 υποψήφιοι; Τελικά καλά λέω τη γυναίκα μου,μόνο εμείς δε βάλαμε υποψήφιοι και με κοιτάει στραβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε κοιτάει διότι είναι υποψήφια χωρίς να σε ρωτήσει.

      Διαγραφή
  2. Γιατι ρε ανωνυμο γιδι 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:38 π.μ. 584 ψηφοφορους εχει ο δημος σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα πες την αλήθεια τώρα,τι παίρνεις;δε είναι κακό να μην σε πιάνουν τα φάρμακα, αφού βρίσκεις λογικό τέτοιον αριθμό που κάθε ένας ότι να ναι σαν εσένα βάζει υποψήφιος,φιλικά πες μου γιατί δε σε πιάνουν τα φάρμακα;μήπως ξεχνάς κάποια δόση;

      Διαγραφή
    2. Μην ξεχάσεις να αλλάξεις ταυτότητα πριν ψηφίσεις παππού έναν από τους 584

      Διαγραφή
    3. Προς τον 11.58
      Καλα του τα ειπες, γιδι ειναι.
      Η Βεροια ειναι πρωτευουσα του Νομου Ημαθιας.Κεντρικος Δημος,με μεγαλα κεφαλοχωρια ,πυκνοκατοικημενα και ιδιως νεολαια.
      Απο ατυχια δεν ανοιξε Harrods στη Βενιζελου(ισως επειδη ειναι ακριβα τα ενοικια)
      ...582 υποψηφιοι συμβουλοι σε 41 θεσεις δημοτικου συμβουλιου ειναι μικρος αριθμος και αποδηκνυει την ελλειψη συμετοχης των πολιτων στα κοινα.

      Διαγραφή
    4. Ρε καλώς τον επόμενο,τον πιο διανοούμενο,που μου έμαθες και το Harrods ενώ μέχρι χτες στο τζάμπα την έβγαζες σε παγκάκι στην ελιά,αντί να γελάς με αυτά τα χάλια με υποψήφιους ότι να ναι σαν εσένα και τον προηγούμενο,σου λείπει η συμμετοχή των πολιτών;αυτό ρε απουσιολογε είναι το πρόβλημα και ίσως τα ακριβά ενοίκια;εκτός ότι είσαι και λες ότι να ναι,εσύ και ο πρωινός σκέψου ότι ψηφίζεται ακόμη,μόνο αυτό σκέψου τι μυαλά διαμορφώνουν αποτελέσματα. Ρε μήπως παίρνεις και εσύ λάθος δοσολογία στα φάρμακα;ααα! Μην ξεχάσεις να αλλάξεις ταυτότητα πριν τις εκλογές,Harrods!

      Διαγραφή
  3. Μεγάλο ψηφοδέλτιο που θα δημιουργήσει πολύ ουρά και αγανάκτηση , με αποτέλεσμα την αποχή . Ψηφοδέλτια από το σπίτι έτοιμα σταυρωμένα για να μη καθυστερούνε , αλλά με σκέψη ....ψηφίζουμε συνδυασμό , κόμμα ή οικογενειακό φίλο , εδώ σας θέλω ! Όλοι για την εξουσία για μια θέση ...........καρέκλας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άλλος από πάνω θίχτηκε που μέχρι και τριτοτεταρτα ξαδέρφια από χωριά βάζουν υποψήφιοι και εσύ λες για καρεκλες;θα του ανεβάσεις το ζάχαρο και θα χάσει ο βεροιωτης τέτοιον αναγνώστη αγωνιστή.

      Διαγραφή
  4. Ψάξτε να βρείτε τον υποψήφιο της γειτονιάς σας ή στο σόϊ σας. Αν δεν τον βρείτε, θα σας βρει αυτός, δεν γλυτώνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην λες τέτοια,ο άλλος πιο πάνω του φάνηκε ο αριθμός μικρός και έβγαλε το σουτιέν του να επαναστατήσει,αστον ήρεμο να πιστεύει ότι είναι λίγοι οι σωτήρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Θ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ...ΑΡΑ ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ...ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΩ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ... ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΡΟΣΩΠΑ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Opios theli wazi gia dimarxos. O kosmakis kegete k to nimu xtenizete. Kali tuxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τις προάλλες πήγα να ανοίξω ένα ντουλάπι στην κουζίνα και από μέσα πετάχτηκε υποψήφιος με προεκλογική καρτούλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ