Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κορίτσιααα! Ο Σπαλιάρας! Τον τσακώσαμε στο «da manha» λίγες ώρες πριν το αποψινό «Moda Show»


Περπατούσατε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Βέροιας και είδατε μπροστά σας έναν δίμετρο κουκλο που σας θύμισε τον Σπαλιάρα; Ε, ο Σπαλιάρας ήταν! Ήρθε από χθες στην πόλη μας προκειμένου να συμμετέχει απόψε στο μεγάλο «Moda Show» που διοργανώνει στη Βέροια ο Γιάννης Σισμανίδης στο «da manha cafe» στην καρδιά του εμπορικού πεζόδρομου.


Χθες το βράδυ μάλιστα βρέθηκε στο «da manha» μαζί με τον διοργανωτή του event Γιάννη Σισμανίδη για κάποιες τελευταίες λεπτομέρεις της φαντασμαγορικής βραδιάς. Ήπιε το ποτό του, απόλαυσε την περαντζάδα του πεζόδρομου και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία για ένα κλικ με τα κορίτσια και τα αγόρια του «da manha»!

Τι θα γίνει απόψε;

Ο χώρος πέριξ του «da manha» ετοιμάζεται σιγά σιγά να μεταμορφθεί σε μια τεράστια πασαρέλα, όπου έξι πανέμορφα μοντέλα, ανάμεσά τους και ο μοναδικός Γιάννης Σπαλιάρας, θα περπατήσουν παρουσιάζοντας ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ από καταστήματα της πόλης μας. Την βραδιά θα παρουσιάζει η Μαρία Λυδία και οι κρατήσεις ήδη, εδώ και πολλές ημέρες, είναι «στο κόκκινο»!

Σημειώνουμε ότι το event πραγματοποιείται για καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας και για την στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

Πάρτε μια γεύση από το τελευταίο Moda Show Γιάννης Σισμανίδης που διοργανώθηκε στο «da manha»:





Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
Ώρα 21:00
Da manha, πεζόδρομος Τσαλδάρη 30 Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ