Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το COIN κλείνει 25 χρόνια και γιορτάζει με ένα party γεμάτο αναμνήσεις!


Εξασφαλίσαμε σπάνιες, αδημοσίευτες φωτογραφίες από αξέχαστες βραδιές - Δείτε τες, θυμηθείτε και... ετοιμαστείτε!


Ήταν 1998 όταν το COIN άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Ελιάς. Αξέχαστα βράδια, αμέτρητοι καφέδες, ατελείωτες ώρες με τις παρέες μας από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ!
2023 και το COIN αποτελεί πλέον ένα από τα μακροβιότερα μαγαζιά στην ιστορία της Βέροιας, μετρώντας 25 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.

Ελληνικές live βραδιές, αποκριάτικα party, θεματικά event, χοροί, συναντήσεις... Και τι δεν ζήσαμε 25 χρόνια σε αυτό το μαγαζί!


Πόσοι από εμάς έχουμε περάσει από εκεί; Σαν προσωπικό και σαν πιστοί θαμώνες... Πόσοι από εμάς το έχουμε ακόμα στέκι, από τότε, ή το αγαπήσαμε αργότερα...

Το COIN φέτος κλείνει τα 25 του χρόνια και τα γιορτάζει με ένα αξέχαστο birthday party την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 και μας περιμένει όλους, παλιούς και νέους θαμώνες, να γιορτάσουμε μαζί, σε μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις!




1998 - 2023: 25 χρόνια COIN
Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, μετά τις 20:00

Ελιάς 8, Βέροια
Τηλ. 6975 750 915

Εξασφαλίσαμε κάποιες σπάνιες, αδημοσίευτες φωτογραφίες για να θυμηθείτε λίγο τα παλιά στο COIN:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ