Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Διονύση Κουλουριώτη - Καθημερινή επαφή με τους πολίτες του Δήμου Βέροιας

Δυναμικά συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο 
Διονύσης Κουλουριώτης. Κατεβαίνει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Αποστόλου Παύλου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, με τον συνδυασμό της «Δράσης με Γνώση». 

Καθημερινά συναντάει φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του σε Μακροχώρι, Νέα Νικομήδεια, Κουλούρα, Διαβατό και Λυκογιάννη. Η δράση του όμως δεν σταματάει εκεί, καθώς έχει εντείνει τις επαφές, τόσο στην πόλη της Βέροιας, όσο και στα γύρω χωριά. 

Αξίζει να σημειωθεί πως με τον εκλογικό νόμο, δικαίωμα σταυρού έχει τόσο από την Δημοτική Ενότητα του Αποστόλου Παύλου, όσο και από τη Βέροια και τις γύρω περιοχές. Με λίγα λόγια, όποιος πολίτης επιθυμεί να τον ψηφίσει, μπορεί να του δώσει έναν από τους τέσσερις σταυρούς που δικαιούται.

Ο κ. Κουλουριώτης συστρατεύεται στο πλευρό του Δημάρχου Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη και στόχος του είναι η εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κατά το παρελθόν είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, διετέλεσε πρόεδρος σχολικών επιτροπών, ενώ κατείχε και την θέση του Προέδρου της Τ.Κ. Μακροχωρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ