Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πότε θα κάνει ξαστεριά;

Μετά τις δύο μεγάλες εκλογικές ήττες του Μαΐου και του Ιουνίου με πάνω από 20 ποσοστιαίες μονάδες και το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας είναι βαρύ. Το κόμμα έχει μπει για τα καλά σε κλίμα εσωστρέφειας και κανείς δεν γνωρίζει τι ξημερώνει την επόμενη ημέρα. 

Οι σχέσεις μεταξύ των στελεχών δεν είναι και τόσο καλές, με τους Αριστερούς να περιμένουν τις εσωκομματικές εκλογές, προκειμένου να αναδειχθεί ο νέος αρχηγός, ώστε το κόμμα να μπει σε μια σειρά. 

Η προχθεσινή παρουσίαση του περιφερειακού συνδυασμού «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του Γιάννη Μυλόπουλο στον πολυχώρο της Ελιάς ήταν ενδεικτική της όλης κατάστασης (δείτε εδώ). 

Λίγος κόσμος, πολλές και σημαντικές απουσίες και ένα ψηφοδέλτιο που δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί, καθώς έμειναν θέσεις κενές! Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη προλόγισε ο δημοτικός σύμβουλος Κυριάκος Θεοδωρίδης, την ώρα που το επιτελείο της Νομαρχιακής Επιτροπής έλαμψε δια της απουσίας του.

9 σχόλια:

  1. Ξαστερωσε τωρα ,ΕΡΓΟ Κούλη. 45% και "περιπλεον". Ο σύριζα πάει για διάσπαση, 4 χρόνια ανέμελα για τον ΑΞΙΟ για να κάψει το υπόλοιπο 65%της χώρας που δεν κάηκε,το μπάτζετ των αντιπλημμυρικών έργων στη επικοινωνιακη κομματική διάθεση και των μαυρογιαλουρων ,ερμε ραγιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΡΙΖΑ υπό διάλυση καθοδον για 3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη δεν είδατε τίποτε, έχει και πιο κάτω. Σας εκδικούμαστε και για άλλο λόγο εκτός της τραγικής διακυβέρνησης 2015-2019, είστε οι μόνοι υπεύθυνοι που φορτωθήκαμε τον Κούλη και μάλιστα αυτοδύναμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μητσοτάκης για τα επόμενα πολλά χρόνια !
      Οι πολιτικοί του αντίπαλοι μπροστά του δεν πιάνουν μια !
      Φιλακιαααα

      Διαγραφή
  4. Ο βουλευτής σας ο Γιώργος Ο........ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΚΥΡΑ... ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ. Ο ΝΕΟΣ ΟΜΠΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά αυτό το μαγαζάκι είναι ακόμη ανοικτό ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ψυριζα στην Ημαθία και σε ολη την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παιθανε!! αν πάει στα Σκόπια μπορεί και να βγει 3ο κόμμα!🤣🤣🤣
    Υ.γ απόψε έχει ξαστεριά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ