Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από άκρη σε άκρη της Ημαθίας, σε επαφή με τον κόσμο η Συρμούλα Τζήμα

Πυρετωδώς προετοιμάζεται για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές η Συρμούλα Τζήμα. Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα, περιοδεύει στη Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια και τα περίχωρά τους, επικοινωνόντας και συζητώντας με τους κατοίκους τους. 

«Από άκρη σε άκρη της Ημαθίας, καθημερινά κοντά στους ανθρώπους μας! Σε συγκεντρώσεις με κόσμο στα χωριά, προκειμένου να συζητήσουμε για το έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Απόστολου Τζιτζικώστα, αλλά και για τις προτάσεις μας για το μέλλον. Επίσης σε εκδηλώσεις και ανταμώματα του καλοκαιριού δίπλα στους δραστήριους πολιτιστικούς συλλόγους που τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια! Η αγάπη και η στήριξη του κόσμου, μας δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε μαζί, μπροστά, για την Ημαθία που θέλουμε και μας αξίζει!», αναφέρει στο μήνυμά της η κ. Τζήμα.

Φωτογραφίες από τις επισκέψεις της σε Αγ. Γεώργιο, Επισκοπή Νάουσας, Διαβατό, Νικομήδεια, Μακροχώρι, Σταυρό, Επισκοπή Αλεξάνδρειας, Καμποχώρι, Κεφαλοχώρι, Καψόχωρα, Νεοχώρι, Λουτρός, Παλιό Σκυλίτσι, Αγ. Τριάδα, Κλειδί, Δάσκιο, Ριζώματα, Φυτειά, Κουμαριά, Ραχιά και Βέροια.































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ