Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκινήμα με ισοπαλία για την ανανεωμένη Βέροια

Απαιτητική η πρώτη πρόκληση που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Βέροια, φιλοξενούμενη από το ποιοτικό και πάντα μαχητικό Μακροχώρι, με το οποίο ήρθε ισόπαλη με 1-1.

Το απόγευμα της Δευτέρας (4/9) το Μακροχώρι φιλοξένησε την ανανεωμένη Βέροια, στο περιποιημένο γήπεδο του χωριού, παρά την έντονη βροχόπτωση. Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας των «κυανέρυθρων», οι οποίοι στην πρώτη τους αγωνιστική πρόκληση, έδειξαν ορεξάτοι και μαχητικοί, ωστόσο η αργοπορημένη έναρξη της προετοιμασίας φάνηκε στο γήπεδο, ειδικά από το 70′ και μετά.

Από την πλευρά του το Μακροχώρι, δείχνει να βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, με συγκεκριμένες αδυναμίες, οι οποίες αναμένεται να αντιμετωπιστούν το προσεχές διάστημα με κάποιες επιπλέον μεταγραφικές προσθήκες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, Γιώργος Απόσογλου και Αντώνης Παπατζίκης «ανακάτεψαν την τράπουλα», κάνοντας πολλές δοκιμές. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν συνολικά 38 ποδοσφαιριστές. Το σκορ άνοιξε για τη Βέροια με κεφαλιά ο Λαφάρας στο 61′, ενώ λίγο αργότερα, στο 69′, ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο ο Βύζας για το τελικό 1-1.

Δείτε συνθέσεις και πλούσιο φωτορεπορτάζ στο sportsfan.gr

10 σχόλια:

  1. ο τερμα δεξια συγνωμη αλλα τα εχει τα κιλακια του για ποδοσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νέος είναι θα τα χασει

      Διαγραφή
    2. ο τερμα δεξια
      θυμασε τον βεγγο που επαιζε τον φωτογραφο?

      Διαγραφή
  2. ΩΡΕ ΤΙ ΝΤΙΜΤΙΜ ΕΙΝ ΤΟΥΤΟΙ ΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπη για την βασιλισσα να παιζουν αυτοι με τετοια εμφανιση. θελετε και ακαδημιες και δεν εχετε εναν τετματοφυλακα και βαζετε αυτον 40 χρονων; ελεος

      Διαγραφή
  3. Σε φιλικό με την γειτονιά μου ποιος πάει στοίχημα για την Βέροια;. Δεκτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε βεροιωτης να βοηθήσουν Την ομάδα
    Τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσεις που κανατε μαγκες τους βλαχους παντε ζητηστε λεφτα απ αυτους. ταγαρια

      Διαγραφή
  5. Τι εθναι αυτοι ολοι ρε πως καταντησε η ομαδα ετσι πολυ κριμα. Ειδα στις φωτο κατι ατομα ασχετα να ελεγχουν τις τυχες της ομαδας και με επιασε θλιψη. Ο αλλος εχει να ακουμπησει μπαλα ποσα χρονια και παιζει τερμα πηρε και το περιβραχιονιο. Ενας αλλος εκει εχει κοιλια εγκυου στον 9ο και παριστανει τον αθλητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην βγαζεται χολή ,εξω απο τον χορό όλοι χορεύεται,μακάρι να βρει τον δρομο της η ομάδα ,μπραβο σε αυτους που προσπαθουν να βοηθήσουν την ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ