Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέες προσλήψεις στην ΕΦΑ Ημαθίας - Ακόμα και για απόφοιτους γυμνασίου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ ατόμων για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 3 «Αρχαιολογική Έρευνα», του έργου «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αποχέτευσης Ακαθάρτων και Ε.Ε.Λ. Δ.Ε. Δοβρά Δήμου Βέροιας».

Κάθε σύμβαση εργασίας θα αφορά σε χρονικό διάστημα δύο μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Οι ειδικότητες
  • ΠΕ Αρχαιολόγων - 1 θέση
  • ΠΕ Μηχανικών Αρχιτεκτόνων - 1 θέση
  • ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού με εμπειρία στην διοικητική και οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της Ε.Ε. ή αρχαιολογικών έργων - 1 θέση
  • ΥΕ Εργατών - 5 θέσεις
Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά:

είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: efahma@culture.gr, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, Ρήγα Φεραίου 16- 18, 59132 Βέροια, απευθύνοντάς την υπόψιν κ. Βασιλικής Αποστολίδου (τηλ. επικοινωνίας: 2331029737 ή 2331022145)

Καταληκτική ημερομηνία

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023.

3 σχόλια:

  1. Για να καταλάβουμε. Θα αφήσουμε την τωρινή δουλειά και θα προσληφθούμε για δυο μήνες? Ούτε στην Αλβανία του Χότζα δεν γινόντουσαν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος σου είπε να πας ρε φίλε εφόσον έχεις δουλειά; Υπάρχουν και άνθρωποι που είναι άνεργοι. Εκτός και αν δεν έβρισκες άλλο τρόπο να πεις την εξυπνάδα σου

      Διαγραφή
    2. Αυτοί οι άνεργοι πιο πολλά χρήματα παίρνουν .Δώρα και επιδόματα. Ούτε Βενζίνη καίνε.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ