Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο

Ηγετική Ομάδα ΣΥΡΙΖΑ Vs Τζάκρη, σημειώσατε... διπλό!

Από το 2004 που εκλέχθηκε για πρώτη φορά Βουλευτής Πέλλας, η Θεοδώρα Τζάκρη απέδειξε πως είναι μια πολιτικός που ξέρει να ελίσσεται, να ρισκάρει και να «σπάει αβγά», όταν οι άλλοι προσπαθούν να στρογυλλοποιήσουν τις καταστάσεις.


Κατάφερε για πάνω από 20 χρόνια να εκλέγεται βουλευτής στην εκλογική της περιφέρεια και να έχει διατελέσει υπουργός σε δύο διαφορετικές κυβερνήσεις. Ακόμα και όταν αποπέμφθηκε στον ανασχηματισμό και είδε μια συγχωριανή της από τα Γιαννιτσά (Έφη Αχτσιόγλου), να γίνεται το «πουλέν» του κόμματος, εκείνη δεν μάσησε! Όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά κατάφερε να γυρίσει και το παιχνίδι. Άλλωστε, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! 

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, στήριξε ανοιχτά τον Στέφανο Κασσελάκη, όταν όλη η ηγετική ομάδα και η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών πήγαινε με την Αχτσιόγλου, τον Παππά και τον Τσακαλώτο. Η πρώην υπουργός δεν δίστασε να πάει κόντρα στο ρεύμα, να ρισκάρει και τέλει να κερδίσει.


Τoν είπαν άβαταρ του Τσίπρα, μετεωρίτη, ξένο σώμα στον ΣΥΡΙΖΑ, χομπίστα πολιτικό, φερέφωνο, ακόμα και φάρσα. Κι όμως, ο Στέφανος Κασσελάκης έφερε μέσα σε τρεις εβδομάδες 40.000 νέα μέλη στο κόμμα και κατατρόπωσε ιστορικά στελέχη της Κουμουνδούρου. 

Και αυτό το χρεώνεται, (πέρα από τον Παύλο Πολάκη που τον πρότεινε) η Τζάκρη, αφού ήταν εκείνη που υπέγραψε στο συνέδριο για το νέο ηγέτη που έρχεται! 

5 σχόλια:

  1. Θυντροφοι και θυναγωνιστες...Αρμάνι και Άρη Βελουχιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όπου φυσάει ο άνεμος αρκεί να έχει καρέκλα,
    και καλά κάνει
    αφού υπάρχουν ''πρόβατα'' που την ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους ψηφίζουμε. Όλοι από εμάς ζούνε.. Και τα δισέγγονα τους.

      Διαγραφή
  3. Κασσέλα-μαννεκέν και Άρη Λουμπουτέν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σύγχρονη Ελλάδα σε μια φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ