Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιαννακάκης: «Κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να αισχροκερδήσουν στηριζόμενοι στις τεράστιες ζημιές που υπέστη η Θεσσαλία»

Η καταστροφή στη Θεσσαλία μετά τα δυσμενή ακραία καιρικά φαινόμενα, επαναφέρει στο «τραπέζι» το ζήτημα της ακρίβειας, αλλά και του φαινομένου της αισχροκέρδειας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ το βράδυ της Τετάρτης (13/09) ήδη μέσα σε λίγα 24ωρα παρατηρούνται ανατιμήσεις στις λαϊκές αγορές, με τη χονδρική της τομάτας να έχει αυξηθεί κατά 44%, χωρίς η εν λόγω αύξηση να δικαιολογείται από τις επιπτώσεις των πλημμυρών στις περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Για τα εν λόγω φαινόμενα τοποθετήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘ.Ε.Α.Σ.)., κ. Χρήστος Γιαννακάκης, ο οποίος και δήλωσε πως: «Κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να αισχροκερδήσουν στηριζόμενοι στις τεράστιες ζημιές, που υπέστη η αγροτική περιοχή της Θεσσαλίας. Οι ζημιές ήταν σε προϊόντα, τα οποία δεν αφορούν τη λιανική κατανάλωση. Επρόκειτο για ζημιές κυρίως σε βαμβάκι, κτηνοτροφικά προϊόντα και ορισμένα φρούτα, τα οποία δεν επηρεάζουν τη συνολική εικόνα προσφοράς προς τις λιανικές αγορές».

7 σχόλια:

  1. Χρηστο οι τυχοδιωκτες δεν ελλειψαν ποτε απο αυτο τον τοπο και για αυτο ευθυνονται οι Κυβερνητες και ο μη συστηματικος ελεγχος με αυστηροτατα προστιμα......ας το καταλαβουμε επιτελους οτι το κρατος εχει την μεγαλυτερη ευθυνη για αυτα τα φαινομενα και ας το απαιτησουμε συλλογικα ανεξαρτητα ημετερων και υμετερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κράτος είναι ο κάτοικος του,ένας ένας πολίτης πρέπει να μάθει τι πολίτευμα έχουμε και πος μπορεί να το βελτιώσει..ΑΣ το ονομάσουμε Έξυπνη Δημοκρατία! Όσο για το κέρδος,,,,,,,
      Μόνο η ελληνική εκκλησία χαρίζει

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά. Οι ίδιοι μαυραγορίτες και τυχοδιώκτες είναι που καθημερινά και σε περιόδους κρίσης αψηφώντας το κοινωνικό σύνολο κοιτάζουν πως θα αισχροκερδισουν. Τους ξέρουμε και φυσικά το κράτος μας. Τελικά όμως η διαπλοκή τους πάντα κερδίζει. Θα αλλάξει αυτό; Αδύνατο με αυτούς που κυβερνούν τώρα. Κόσμος ας το πάρει χαμπάρι και επιτέλους την ωρα της κάλπης να το δείχνει....

      Διαγραφή
  2. Η Κυβέρνηση αυτή είναι η χαρά της αισχροκέρδειας και όλοι εσείς οι βοηθοί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι .Όλοι εμείς είμαστε οι βοηθοί. Που τους ψηφίζουμε.Άπο εμάς ζουν αυτοί.τα παιδιά τους και θα ζήσουν και τα δισέγγονα τους.

      Διαγραφή
  3. Υπαρχουν και απατες για δηθεν αποζημιωσεις στις πληγεισες περιοχες για δηθεν power pass και πολυ πλιατσικο. Να εχετε το νου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ. Γιαννακακη ποιοι αισχροκερδουν οι αγρότες, οι μεταφορείς, οι έμποροι, οι πρόεδροι συνεταιρισμων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ