Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ντόγος: «Στόχος η παραμονή - Να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα»

Ένα από τα βαρόμετρα της ανανεωμένης και νεανικής Βέροιας, ως γηγενής και από τους πλέον έμπειρους παίκτες, τόσο στην κατηγορία, όσο και γενικότερα, είναι αναμφίβολα ο Στέφανος Ντόγος.

Με την… αύρα του πρωταθλητή να τον συνοδεύει, από το περσινό τίτλο και την άνοδο στη Super League 2 με τον Καμπανιακό, έχει τα φόντα να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο σε ένα ρόστερ μικρού μέσου όρου ηλικίας.

Ο 29χρονος Ημαθιώτης, που έζησε τη “Βασίλισσα του Βορρά” σε υψηλό επίπεδο, γύρισε για να βοηθήσει στα δύσκολα με την ποιότητά του, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, που έπαιξε ακόμα σε Άρη, Αιγινιακό, Εδεσσαϊκό, Aλμωπό Αριδαίας, Μύκονο και Νάουσα να καταθέτει στον soccerpractor τις απόψεις του για το νέο ξεκίνημα της ιστορικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρεμιέρα της Κυριακής, εντός με την Αναγέννηση Επανομής: “H πρεμιέρα για εμάς στο γήπεδό μας είναι δύσκολη, με μια καλή ομάδα, η οποία ανέβηκε φέτος στη Γ΄ Εθνική και διαθέτει αρκετούς έμπειρους παίκτες στην κατηγορία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη”.

Για το νεανικό σύνολο της φετινής Βέροιας: “Σίγουρα έχουμε πολλά νεαρά παιδιά, τα οποία θέλουν να διακριθούν μέσα από τα παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής. Όσο καλύτερα ξεκινήσουμε, τόσο καλύτερα και για αυτά τα παιδιά, ώστε να πάρουν ψυχολογία για τη συνέχεια”.

Για τις έμπειρες μονάδες, όπως αυτός, ο Τζημογιάννης και ο Καντιμοίρης, που γνωρίζουν από παλιά τα… κατατόπια: “Eίμαστε έμπειρα παιδιά, πιο πολύ ο Τζημογιάννης με τον Καντιμοίρη, που ξέρουμε τι σημαίνει Βέροια. Εμείς προσπαθούμε καθημερινά να μεταφέρουμε στα νέα παιδιά διάφορες λεπτομέρειες, έτσι ώστε να τα βοηθήσουμε. Δυστυχώς δε ξέρουν τη Γ΄ Εθνική και εμείς προσπαθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να τους δείξουμε οτι παίζουν για μια ομάδα με βαριά φανέλα”.

Για το αν επηρεάζει αγωνιστικά, στο ρόστερ και τους στόχους η “στροφή” που έφερε τη Βέροια στη Γ΄ Εθνική, παρά το σχεδιασμό που “έτρεχε” μέχρι πριν λίγο διάστημα με φόντο το τοπίο Ημαθίας: “Σίγουρα μας επηρέασε, γιατί η ομάδα έκανε προγραμματισμό για Α1 και πέντε μέρες πριν την έναρξη της Γ΄ Εθνικής μας ενημέρωσαν οτι την Κυριακή παίζουμε σε άλλο πρωτάθλημα, ανώτερη και εθνική κατηγορία! Η προσαρμογή θα είναι δύσκολη και ξέρουμε οτι θα είμαστε δύσκολα, γιατί δε προλάβαμε να ενισχυθούμε όσο θέλαμε. Βέβαια, η ομάδα θα ενισχυθεί τις επόμενες μέρες όπως μπορεί”.

Για τους στόχους της Βέροιας: “Ο μοναδικός στόχος είναι να σωθούμε! Αυτό είπε και ο πρόεδρος Αγάπιος Αναστασιάδης και τον Ιανουάριο να ενισχυθούμε περισσότερο, ώστε να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί”.

Για τις εντυπώσεις από τη νέα θητεία του στη Βέροια, με σαφώς διαφορετικές συνθήκες συγκριτικά με το παρελθόν που φόρεσε τη φανέλα της “Βασίλισσας” του Βορρά”: “Οι εντυπώσεις μου είναι διαφορετικές. Εγώ έζησα τη Βέροια από τα τμήματα υποδομής, μέχρι να γίνω επαγγελματίας στην Α΄ Εθνική και να παίξω. Τώρα είναι διαφορετική η κατάσταση, αλλά η οργάνωση που έχουμε θα τη ζήλευαν ακόμα και ομάδες Β΄ Εθνικής!”.

Για το μήνυμά του στον κόσμο της Βέροιας: “Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο της Βέροιας, επειδή είμαι και Βεροιώτης, να έχουν υπομονή. Να στηρίξουν όσο μπορούν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Και να είναι σίγουροι οτι σε κάθε ματς θα δίνουμε το 100%”.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ