Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απειλητικό τηλεφώνημα στον Καρυπίδη: «Θα σε τσιμεντώσουμε» - Σοκάρει το ηχητικό

Απειλητικό τηλεφώνημα δέχθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης έπειτα από τις χθεσινές του δηλώσεις , με τον ισχυρό άνδρα του Άρη να καταγγέλλει πως ένας άγνωστος τον κάλεσε με απόκρυψη μετά το πέρας της συνέντευξης του με απειλές κατά του ίδιου.

Όπως αναφέρει ο συνομιλητής του είπε, «εγώ και ο χοντρός θα σε τσιμεντώσουμε, δεν γλιτώνεις», με τον Θόδωρο Καρυπίδη να πηγαίνει σήμερα στον εισαγγελέα, ώστε να καταγγείλει απειλές κατά της ζωής του.

Το SDNΑ φέρνει στο φως το ηχητικό με τον διάλογο που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με άγνωστο και τις απειλές που δέχτηκε ότι «θα έρθω με τον χοντρό και θα σε χώσουμε κάτω από τα τσιμέντα»!

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη κατήγγειλε στις αρχές τις τηλεφωνικές απειλές που δέχτηκε μετά τη συνέντευξη που έδωσε χθες και μίλησε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα των Κιτρίνων. 

Απειλές που προέρχονται από ένα άγνωστο στον ίδιο πρόσωπο, ο οποίος συστήνεται στον Θόδωρο Καρυπίδη με όνομα που δεν γνώριζε. 

Το SDNA έχει στην κατοχή του το ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο διοικητικός ηγέτης του Άρη, με όλο τον διάλογο που είχε με τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος δήλωσε ότι ονομάζεται "Δάκης Αρδίζογλου". 

Πρόκειται για έναν διάλογο με αρκετά... "παπάκια", που περιλαμβάνει μέσα "πιγκάλ", "τσιμεντώματα", "χοντρούς", αλλά έχει και μία... ποδοσφαιρική χροιά, αφού γίνεται αναφορά στην πώληση του Πάλμα!

«Ο Δάκης είμαι. Που είχα έρθει για τα πιγκάλ να τα αλλάξω. Ο Αρδίζογλου», αναφέρει ο άγνωστος άνδρας, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να του λέει ότι κάνει λάθος και τότε να του απαντάει ο συνομιλητής του: «Άκουσα και τη συνέντευξη αλλά είναι χρωστούμενα τα πιγκάλ. Τα σκατοβουρτσάκια. Δεν τα έχεις πληρώσει». 

Αφού ακολούθησαν κάποια... γαλλικά, ο άγνωστος άνδρας του λέει ότι: «Θα έρθω μαζί με τον χοντρό και θα σε χώσουμε κάτω από το τσιμέντο... Θα 'ρθω μαζί με τον χοντρό ρε, μαζί με τον χοντρό. Να δεις τι έχει να γίνει», με τον ισχυρό άνδρα του Άρη να του απαντάει: «Και με τον λιγνό και με τον χοντρό έλα». 

-«Με τον χοντρό. Κάτω από τα τσιμέντα θα είσαι. Άντε», ήταν μία από τις τελευταίες ατάκες του "Δάκη", πριν ολοκληρωθεί η συνομιλία τους. 

11 σχόλια:

  1. Μόνο σε μένα φαίνεται η ηχογράφηση να είναι από αυτόν που παίρνει τηλέφωνο και όχι από τον καρυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ηχογράφηση πάντα είναι από αυτόν που κλείνει τελευταίος. Εδώ ο Κάρυ φανερά κλείνει πρώτος. Συνεπώς είναι στημένη φάρσα από το sdna για μερικά κλίκ αναφνωσιμότητος παραπάνω...

      Διαγραφή
  2. Καλά είστε σοβαροί; Αυτός δηλαδή κάθε κλήση την ηχογραφεί; Πολύ αβάντα στον Τοτό κάνετε ρε παλικάρια. Η πόλη δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου που μάλλον εσείς έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ομως φιλε. Εχει μνημη χρυσοψαρου η πολη. Θα ξεχασει κι αυτον και τους αυλικους του που προδωσανε την ομαδα της Βεροιας οπως θα ξεχασει και την οικογενεια που τον διαδεχτηκε.

      Διαγραφή
    2. Ένα όνομα τα τελευταία 30 χρόνια που να μην " πρόδωσε την Βέροια" έλα ντε δεν θα βρεις ,οπότε μόνο μαγκιες εκ του ασφαλούς της ανωνυμίας,και συ πόσες φορές έδωσες για την ομάδα,να σου πω εγώ, όσες φορές δεν μπορούσες να τα γλυτώσεις. Και ένα τελευταίο, την τελευταία φορά που πήγα στο γήπεδο ήταν με τον ΠΑΟΚ ,ένα γήπεδο γεμάτο και χιλιάδες βεροιωτες να φωνάζουν για τους τουρκογυφτους " Βέροια γα...τε η μάνα σου". Αεί συχτηρ, 100 με 200 άτομα δεν βριζανε και μιλάς για χρυσόψαρα,και προδότες;

      Διαγραφή
    3. Κάθε φορά που τον καλούνε λέει για δική σας ασφάλεια η κληση ηχογραφητε.
      Χαχαχαχα.
      Μάλλον κανένας εργολάβος θα τον πήρε αν κρίνουμε από την απειλή.

      Διαγραφή
  3. Αυτος ο τύπος σίγουρα ειναι φανατικός αθλητικατζης. Στα cafe sport θα πήγαινα για να τον εντοπισμό μέχρι να καταλάβω την φωνή του και τις προθέσεις του. Χωρίς πλάκα θα διασπορπιζα κάθε ατομο σε κάθε cafe sport η σύνδεσμο του Άρη για τον εντοπισμό του μέχρι να συλληφθεί. Απειλή με εξύβριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ