Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναστάτωση στην Αλεξάνδρεια - Θα κατέβει στις εκλογές ο συνδυασμός της Κουρκουτά;

Μεγάλη αναστάτωση, παραπολιτικά σχόλια και σενάρια επί σεναρίων διακινούνται τις τελευταίες ώρες στον Δήμο Αλεξάνδρειας. Και ενώ όλα έδειχναν πως θα υπάρχουν συνολικά τέσσερις συνδυασμοί (Γκυρίνης, Κουρκουτά, Σιδηρόπουλος, Ιακωβίδης), τελικά μια απρόσμενη εξέλιξη, της τελευταίας στιγμής ήρθε για να ταράξει τα πολιτικά νερά του «Γιδά».

Πιο συγκεκριμένα, από το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου, διακινούνται ορισμένα σενάρια που θέλουν τον συνδυασμό «Μαζί αλλάΖΟΥΜΕ» της υποψήφιας δημάρχου Αλεξάνδρειας Δώρας Κουρκουτά να μην έχει πάρει έγκριση από το Πρωτοδικείο (η προθεσμία έληγε επισήμως στις 23:59 της Πέμπτης 31 Αυγούστου 2023). Και αυτό γιατί υπήρξαν κάποια προβλήματα με τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου.

Προς το παρόν, επίσημη ενημέρωση από την υποψήφια δήμαρχο Αλεξάνδρειας δεν υπάρχει και εκφράζονται φόβοι πως ίσως υπάρξει μπλοκάρισμα του συνδυασμού. Πάντως, από το περιβάλλον της κ. Κουρκουτά εμφανίζονται καθησυχαστικοί πως το εν λόγω πρόβλημα θα επιλυθεί και ότι ο συνδυασμός «Μαζί αλλάΖΟΥΜΕ» θα κατέβει κανονικά στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

7 σχόλια:

  1. Μόλις το έμαθα πανικοβλήθηκα.....έγινε τέτοιο πράγμα στην Αλεξάνδρεια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν κανείς ότι τα ξέρεις όλα και διεκδικείς αξίωμα ενώ είσαι ανίδεος αυτά παθαίνεις....η θεία δίκη τιμωρεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεχτούν τα επιχειρήματα της κ.Κουρκουτά τότε να δώσουν το δικαίωμα σε όλους τους συνδιασμους να βάλουν και άλλες γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρεχάτε χωριανοί!!! Όλοι πανικό τώρα, δεν τεμπελιάζουμε! Έλα, χοπ χοπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΈΧΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ 3 ΗΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ