Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το βιογραφικό του υπ. δημοτικού συμβούλου Γιώργου Κόγια

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας ο Γιώργος Κόγιας.

Ο 43χρονος τοπογράφος μηχανικός θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της «Δράσης με Γνώση» και είναι έτοιμος να δώσει δυναμικά τη μάχη του σταυρού στο πλευρό του Κώστα Βοργιαζίδη. Ακολουθεί το βιογραφικό του:


«Γεννήθηκε στη Βέροια το 1980 και είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Απο μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, πιο συγκεκριμένα με το handball, και κατέκτησε δύο πανελλήνια πρωταθλήματα ένα με το εφηβικό τμήμα του Φιλίππου και το άλλο με τη σχολική ομάδα του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου. 

Είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. απο το τμήμα Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και διατηρεί δικό του γραφείο στην πόλη της Βέροιας απο το 2007. Κατά τη 16ετή επιτυχημένη επαγγελματική του πορέια είχε και έντονη δράση με τα κοινά καθώς:

- Έχει διατελλέσει μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών.

- Υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου Αγρονόμων Τοπογράφων Νομού Ημαθίας.

- Είναι εκλεγμένος στο Τ.Ε.Ε. Νομού Ημαθίας.

- Τα τελευταία έξι χρόνια είναι μέλος της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Ημαθίας και αυτή την περίοδο είναι υπεύθυνος του οργανωτικού.

- Τέλος εκτός απο την καθημερίνη του ενασχόληση με ιδωτικά έργα στο Ν. Ημαθίας έχει συμετάσχει σε μελέτες Κτηματολογίου, Οδοποιίας, Χωροταξικές - Πολεοδομικές και Υδραυλικές.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ