Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ασυνείδητοι απειλούν να «κάψουν» την Ημαθία

Είναι πραγματικά απορίας άξιο το ποσό ασυνείδητα μπορεί να δράσει ένας άνθρωπος, αδιαφορώντας για την ασφάλεια των συμπολιτών του.

Θλιβερό και το πόσο «κοντή» είναι η μνήμη κάποιων, οι οποίοι πριν καλά καλά ξεχαστούν οι πρόσφατες μεγάλης έκτασης πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα, απειλούν με την απερισκεψία τους να επαναλάβουν τα σκηνικά... αυτή τη φορά στην Ημαθία.

Όπως και στη Μελίκη, όπου μία αυτοσχέδια χωματερή έγινε εστία φωτιάς. Στην είσοδο του χωριού, ανάμεσα σε καλλιέργειες με τις οποίες άνθρωποι βιοποριζονται άνθρωποι και πολύ κοντά στα σπίτια, υπάρχει μια χωματερή, η οποία από το μεσημέρι του Σαββάτου (30/9) και για αρκετή ώρα είχε τυλιχθεί στις φλόγες, με τους καπνούς να είναι ορατοί μέχρι και στη Βέροια. 

Προφανώς, κάποιος πυροδότησε τη φωτιά για να ξεφορτωθεί τα μπάζα, ωστόσο κανένα ενδιαφέρον δεν έδειξε για τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει αυτή η πράξη του.

Δείτε φωτογραφίες:





6 σχόλια:

  1. Οι πυρκαγιές γίνονται με την θέληση κάποιον που έχουν στόχο. Αυτό αυτό εδώ που δείχνετε δεν μπορεί να προκληθεί πυρκαγιά. Κόψτε της μπούρδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν υπηρχαν ξερα χορτα η δυνατος αερας θα επεκτεινοταν η φωτια. Μην πω πεσμενο αναμενο τσιγαρο και σπασμενα γυαλινα μπουκαλια.

      Διαγραφή
  2. Γιατί δεν λέτε την αλήθεια πως οι γύφτοι καίνε λάστιχα για να πάρουν τα σύρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΠΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ...ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ...ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΙΑ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ Κ...Λ...ΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΞΑΝΑΡΙΞΕΙ...ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε όλα τα χωριά του Δήμου Αλεξάνδρειας δεν γίνεται αποκομιδή σκουπιδιών με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να πετάνε τα σκουπίδια τους όπου να είναι. Όλα τα κανάλια είναι γεμάτα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την νύχτα κάποιοι συμπολίτες της Βέροιας καίνε λάστιχα αυτοκινήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ