Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χιλιάδες κόσμου για τον Αργυρό στη Βέροια!


Μια 3ωρη συναυλία που τα είχε όλα... Προτάσεις γάμου, καλέσματα για φαγητό, λιποθυμίες...


Μια βραδιά που θα θυμάται για καιρό η Βέροια και που αποσπάσματά της κυκλοφόρησαν σε χιλιάδες βίντεο μέσω social media, μας χάρισε το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβριου 2023 ο Κωνσταντίνος Αργυρός.


Το γήπεδο της Βέροιας άρχισε να γεμίσει από σχεδόν μία ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας, με χιλιάδες κόσμου να καταφθάνουν από όλη τη Βέροια, την Ημαθία και κοντινούς νομούς, με τα πόδια, με αυτοκίνητα, με ταξί ακόμα και λεωφορεία είχαν ναυλωθεί για να μεταφέρουν κόσμο για την τη μεγαλύτερη συναυλία των τελευταίων ετών στην πόλη μας.


Λίγο μετά τις 21:00, στη σκηνή ανέβηκαν οι 
Playmen και Klavdia που ζέσταναν τον κόσμο με ξένα... μπιτάκια, ενώ περίπου στις 22:00 εμφανίστηκε εν μέσω τσιρίδων και χειροκροτημάτων ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος τραγουδούσε Non stop για σχεδόν 2,5 ώρες, ξεσηκώνοντας τον κόσμο.


Στη σκηνή ανέβηκε κάποια στιγμή και ο δικός μας Ματθαίος Τσαχουρίδης, που ναι, ξεσήκωσε εξίσου τον κόσμο με την λύρα του.

Φυσικά δεν έλειπαν και οι εκπλήξεις, όπως η πρόταση γάμου που έγινε κατά την διάρκεια της συναυλίας, κάτω από την σκηνή, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να αφιερώνει στον Βασίλη και την Λίτσα το τραγούδι «Αφού σε βρήκα δεν σε αφήνω» (μάλλον θα είναι το τραγούδι που θα επιλέξει το ζευγάρι για τον πρώτο του χορό). Πρόταση γάμου δέχθηκε και ο ίδιος ο Αργυρός από θαυμάστρια που στεκόταν στις πρώτες θέσεις κάτω από την σκηνή. 


Δεν έλειψαν και οι λιποθυμίες, αναπόφευκτο με τόσο κόσμο, ευτυχώς όμως στο σημείο υπήρχε ο Ερυθρός Σταυρός και σταθμός του ΕΚΑΒ και η κοπέλα που ένιωσε αδιαθεσία κάτω από τα πόδια του Αργυρού συνήλθε αμέσως. 


Η Αναστασία όμως που ήταν η τυχερή που ανέβηκε στη σκηνή, κάθισε στο πιάνο με τον Αργυρό για ένα ολόκληρο τραγούδι και κατάφερε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει... δεν ξέρουμε πόση ώρα έκανε να συνέλθει!


Ο τραγουδιστής χαιρέτισε και όσους τον απολάμβαναν από τα «τυχερά» μπαλκόνια, δίπλα στο γήπεδο, λέγοντας μάλιστα πως είχε και πρόταση να περάσει από το σπίτι τους για φαγητό! Φιλόξενοι οι Βεροιώτες, δεν λέμε.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


























8 σχόλια:

  1. Δεν έχουμε παρόν, δεν έχουμε και μέλλον. Η νεολαία αποβλακωμένη, με πρότυπα που ικανοποιούν τα πάθη και χωρίς όραμα. Ακολουθεί πιστά την διευθαρμένη κοινωνία των μεγάλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο για τα πανηγυράκια είστε ρε Βεροιωταδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσυ είσαι για το Μέγαρο της μουσικής

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσύ από πύργο του Άιφελ, Los Angeles και απάνω.........
      Διανοούμενε της σειράς....

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ Η ΒΕΡΟΙΑ!

      Διαγραφή
  3. Μπε μπε μπε όλα τα πρόβατα μαζεμένα στο μαντρί......:)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ