Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας - Πότε πρέπει να κάνουμε... τσιμουδιά

Προβλέπεται ποινή φυλάκισης έως και 5 μήνες

Από την 01 Οκτωβρίου 2023 αρχίζει η χειμερινή περίοδος για τις ώρες κοινής ησυχίας και αλλάζουν οι ώρες της μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας. Υπενθυμίζεται ότι με τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα η διατάραξη της κοινής ησυχίας τιμωρείται με φυλάκιση έως πέντε μηνών. 

Οι ώρες της μεσημβρινής και νυχτερινής ησυχίας καθορίζονται κατά τη χειμερινή περίοδο από 15.30 έως 17.30 (μεσημβρινή) και από 22.00 έως 07.30 (νυχτερινή). Ως χειμερινή περίοδος 2023-2024 λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Οκτωβρίου 2023 έως την 31 Μαρτίου 2024.

4 σχόλια:

  1. ισχύει και για τους ρομά? Δηλαδή αν κάνουν κανα γάμο μεσοβδόμαδα και ακούγεται από περιφερειακό μεριά η μουσική τους στις 1-2 το βράδυ θα υπάρξει τιμωρία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει για όλους. Εσείς αν ακούτε φασαρίες από γάμου τα ξημερώματα, ζητάτε πρώτα διαβατήριο;

      Διαγραφή
    2. Εμείς αρχικά ποιοι είμαστε για να ζητήσουμε διαβατήριο? Επειδή μέχρι τώρα δεν ίσχυε κάτι τέτοιο για τους ρομά, ακόμα και η αστυνομία να πήγαινε, όταν έφευγε ξεκινούσαν πάλι τα όργανα. Τώρα να μου πεις, απ' έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λες, αλλά για εμάς της συγκεκριμένης περιοχής που τους τρώμε στην μάπα κάθε φορά που κάνουν μεσοβδόμαδα γλέντια ενώ ξυπνάμε στις 6 το πρωί για δουλειά είναι αλλιώς.

      Διαγραφή
  2. aytoi exoyn pronomia panygiruki asylia (to akatadiokto).oi aploi thnitoi plironete kai kante kai isyxia.kai mi milate giati sas perimenoyn sti gonia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ