Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης - Νίκησε την Αχτσιόγλου με 57%-43%

Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Γιάννη Δρόσο ανακοίνωσε τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας. Σύμφωνα με τον κ. Δρόσο, στο 75% της καταμέτρησης: 

Συνολικά, ψήφισαν 135.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης έλαβε 56.461 ψήφους, ποσοστό 56,69%

Η Εφη Αχτσιόγλου έλαβε 43.139 ψήφους, ποσοστό 43,31%.

41 σχόλια:

  1. Ρε συντροφιααα;;;ρε αριστεροί από αριστερά ίσα με το κέντρο;;ρε σεις;;;τι έγινε ρε παιδιά;;; Τσε Γκεβάρα, μούσια, κασκόλ και ιδεολογίες που πήγαν;σας τα πήρε η Στέφανος σε μια βραδιά;;ρε αλάνια ,τώρα αλήθεια πείτε...όχι πείτε μη ντρέπεστε,ειδικά εσείς οι μεγαλύτεροι σε ηληκια σύντροφοι,μερικοί περάσατε και από την ΚΝΕ κάποτε,αλήθεια τώρα ,αυτόν διαλέξατε;αλλάξτε το όνομα τουλάχιστον,πείτε το ΤΣΥΡΙΖΑ και ποιος με άκουγε,και πριν βγάλετε κακία και δηλητήρια,καλύτερα κάντε την με ελαφρά γιατί θα ντρέπεστε σε λίγους μήνες να λέτε ειμουν και εγώ προοδευτικός.,ρε την πρόεδρο πως σας την έφερε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σας ζήσει το παλικάρι!!!
    Άξιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τύπος δεν εμφανίσθηκε καθόλου τυχαία στο προσκήνιο.Αυτοί που κανονίζουν για τις τύχες μας ,τα σχεδίαζαν όλα από καιρό.Και μάλιστα έπρεπε να είναι και συγκεκριμένων προδιαγραφών (πτυχία από Αμερική ,άνεση λόγου ,επικοινωνιακός,εμφανίσιμος κλπ κλπ).
    Για όποιον δεν έχει καταλάβει ακόμη ,αυτόν επέλεξαν για αντίπαλο του Μητσοτάκη...
    Όσοι θεωρούν ,ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα διασπαστεί και θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη ,θα πρέπει να αναθεωρήσουν.Το πολύ πολύ ,αυτοί που θα φύγουν ,να έχουν την τύχη του Λαφαζάνη...
    Δεν είναι τυχαίο ,ότι ήδη άρχισε να μιλάει ,για την παρακαταθήκη του Ανδρέα και για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.Και φυσικά ,ξεκαθάρισε ,ότι τον ενδιαφέρει ο κόσμος ,από την αριστερά ,μέχρι το προοδευτικό κέντρο ...
    Για ποιον χτυπά η καμπάνα ?
    Φίλοι του ΠΑΣΟΚ ,γνωρίζετε πολύ καλά ,ότι η ομάδα δεν τραβάει ,έχει πέσει σιγή ιχθύος σε πολλά θέματα και ουσιαστική αντιπολίτευση δεν γίνεται.Το 11% δε λέει τίποτα ,όταν ειδικά ,στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα ,Αθήνα και Θεσσαλονίκη ,με τον άπειρο εργατόκοσμο ,με μικρομεσαίους που φυτοζωούν,με τόσους ανέργους ,η παράταξη δεν τα πήγε καθόλου καλά.
    Πρέπει να σας προβληματίσει ,ότι όλο το μιντιακό σύστημα ,τον προωθεί με χίλια...
    Θα υπάρξουν τεκτονικές αλλαγές και είναι πάρα πολύ εύκολο ,να στρέψουν τον κόσμο ,προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση.
    Μας έχουν τεστάρει άπειρες φορές ,ειδικά τα χρόνια από την κρίση και έπειτα και γνωρίζουν άριστα ,πώς μπορούν να μας χειραγωγήσουν...
    Δε θέλει και πολύ άλλωστε.Οσο θα βαθαίνει η φτωχοποίηση και όσο ο κόσμος θα κλείνεται στον εαυτό του και στο σπίτι του ,αδρανοποιημενος πλήρως ,τόσο πιο εύκολο ,θα είναι να επιβληθούν ,τα οποία σενάρια ,που κάποιοι θα έχουν επιλέξει για μας...
    Απογοήτευση πλήρης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού τον φύτεψε ο Αλξς και στο πάνω & στο κάτω μυαλό , αφού στέλνουν τέτοιους οι Αμερικάνοι σωθήκαμε , εγώ τέτοιο δεν επιλέγω , διότι είναι άρρωστος ψυχικά.....τρώει πολύ κρέας και θα κλατάρει ......... να σας ζήσει !

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ 12:53 π.μ. αναλυτικότατο και με μεγάλη δόση αλήθειας το κείμενο σου,θα ήθελα να συμπληρώσω ότι τα μίντια με τα μίντια χτυπιουνται ( Κυριάκο για ποιον χτυπά η καμπάνα),και ο Κασελακης είναι η αμερικανική επιλογή μην τυχόν και τους κάτσει καμμιά στραβή τύπου Τσίπρα στα τελειώματα του Κούλη.

      Διαγραφή
  4. το σύριζα δεν ειναι τιποτε, παρα μονο ενα κομα καιροσκοπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμη ένας made in USA. Μυαλό δεν βάζει ο διευθαρμένος ελληνικός λαός. Από το κακό στο χειρότερο. Τώρα το Kuli θα κάνει περίπατο για αλλαγή Συντάγματος, Πρέσπες Αιγαίου, γάμο πισογλέντηδων, και κάρτα του πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρατσιστης και ψεκ πισω στο χαμηλο μορφωτικο ετος του 1930 που καταγεσαι

      Διαγραφή
  6. Συνασπισμός ριζοσπαστικής αριστεράς.

    Ο τύπος, γόνος αστικής οικογένειας, τελείωσε ιδιωτικό σχολείο, σπούδασε αμερικα, δούλεψε στη τράπεζα επενδύσεων γερμανοεβραικων συμφερόντων που παίζει την οικονομία και το μελλον το οικονομικό κρατών στον τζόγο, τους παράτησε γιατί ήταν αριστερός και πήγε και έγινε εφοπλιστής.

    ... Μάιο 2023 ήρθε Ελλάδα, Σεπτέμβρη τον βγάλανε αρχηγό οι απόγονοι των εξοριστων στον Άη Στρατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αδερφές ψυχες συντροφια καλησπέρα και καλή βραδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από την μια μεριά έχουμε την Κούλα και από την άλλη την Στεφανια. Κατά τα άλλα είμεθα απόγονοι των 300 του Λεωνίδα. Είχε δίκαιο τελικά ο Φαλμεραιερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά από 2.000 χρόνια θα λένε απόγονοι των 300 της Στεφανίας .............

      Διαγραφή
  9. Όλα τα κάνει ο Μητσοτάκης για να μην έχει αντίπαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ετοιμαστείτε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα κάτσει στην εξουσία άλλα 50 χρόνια, ο δε ΣΥΡΙΖΑ θα διασπαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο μόνος λόγος που βγήκε νικητής ο Κασελακης είναι γιατι ΤΟΝΙΣΕ τις προσωπικες του σεξουαλικες προτιμησεις… Για κανέναν άλλο λόγο δεν ψηφίστηκε…. Όλοι όσοι υποστηρίζουν την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα σηκώθηκαν να ψηφίσουν ακόμα κ να μην υποστήριζαν ΣΥΡΙΖΑ…. Δεν μπορώ να καταλάβω αναλύσεις επι αναλύσεων όταν η αλήθεια είναι ότι απλά χρησιμοποίησε το τις προτιμήσεις του για να αναδειχτεί…. Και το χειρότερο απ όλα είναι οτι κανείς δεν τολμάει να το αναφέρει!!!! Ζούμε στην χώρα π έχουν αποδοχή οι γκει οταν οι γυναίκες δεν έχουν κατακτήσει καν τα θεμελιώδη δικαιώματα τους! Είναι απλά αστείο όλο αυτό και άκρως επικίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τα λέτε κυρία μου

      Διαγραφή
    2. Επικοινωνία όλα επικοινωνία,ο Κούλης βρήκε αντίπαλο όμοιο του,ο ένας στην ψυχή ,για το σώμα δεν ξέρω,και ο άλλος μόνο στο σώμα , για την ψυχή θα φανεί. Αυτοί είμαστε παραμύθια θέλουμε,αυτοί μας αξίζουν.

      Διαγραφή
  12. Να δω διπλα διπλα τον Φιλη με τον Ταιλερ, και θα γινω λαθρομεταναστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραίο παιδί, ψηλός, λεπτός, βουτυράτος .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τρυφερός τσιριμπίμ τσιριμπόμ.........

      Διαγραφή
    2. Τσιριμπιμ τσιριμπομ.

      Διαγραφή
    3. Ψηλός, όμορφος, βουτυράτος........
      Βουτυράτος;
      Με μια αψηλή, τσιριμπίμ, τσιριμπόμ...
      Τσιριμπίμ, τσιριμπόμ; Excuse me, μήπως είσαστε από τη Νότια Αφρική;
      Όχι, από τη Νέα Σμύρνη!

      Διαγραφή
  14. Τώρα το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βάλει έναν τρανς, να κάνει ρελάνς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συντρόφια, σας άρπαξε το κόμμα και ήταν και μέρα μεσημέρι. Σας τον φύτεψε η Πρεσβεία (μία είναι η Πρεσβεία...) και δεν βγἀλατε κίχ. Τώρα όλοι στην Πορεία, να φωνάξετε ''φονιάδες των λαών'', ''κανένα σπίτι στα χέρια της Goldman Sachs'' και κατά των εφοπλιστών. Ο κασσελάκης ευτυχώς δεν είναι τίποτα από αυτά... Η διπροσωπία θα πέφτει σύννεφο. Με τις υγείες σας. Στην πρώτη πορεία στη Βέροια αυτἀ θα σας ρωτήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι και όχι γραμματέας του ΚΚΕ. Εσύ με το δεξί τρως και το αριστερό το βλέπεις μόνο στον καθρέπτη, κρυφοκασιδιαρη φιλευλευθερουκλη.

      Διαγραφή
  16. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο ομοφυλόφιλος Κασσελάκης ....Είδα και τα χα ι ρια και τις προκοπές που έκαναν οι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ οι 100% άντρες...που φάγανε, φάγανε, φάγανε και μας έβαλαν στα μνημόνια , (που πας με 50 ευρώ στο super market και παίρνεις 2 πράγματα )κλπ κλπ. Σταματήστε επιτέλους κάποιοι να ρίχνετε τόση χολή, μίσος και κακία σε έναν νέο άνθρωπο που φέρνει έναν καινούριο αέρα σε ένα κόμμα.Θα δοκιμαστεί κι αυτός και αν δεν ειναι καλός ο λαός θα τον διώξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχεις δίκιο μαντάμ,αλλά μέχρι να τον διώξει μάντεψε;;ο δικός μας κ@@@ς θα πονέσει,και πιστέψτε με,δε θα μας αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μας γράφεις ωραία άρθρα για την Βαφίτα και την Παναγιώταρου κι έτσι θα ξεπεράσουμε τους πόνους μας...

      Διαγραφή
    2. Ο δικός σου πονάει ήδη είναι επιλογή σου και σου αρεσει,τα επόμενα τέσσερα χρόνια σε βλέπω ψηφοφόρο του Στέφανου με τα κόλπα που θα σου κάνουν οι επικοινωνιολόγοι του Κούλη.

      Διαγραφή
    3. Μας "έστειλες" με την απάντησή σου μας αποστόμωσες μιλάμε...Να ξέρεις όμως ότι δεν έχω πόρωση με κανένα κόμμα ,ούτε κομματόσκυλο είμαι...Απλά μια γνώμη εξέφρασα ...

      Διαγραφή
    4. Σύντροφε;βγήκες από την τρύπα σου;σε άφησαν οι δικοί σου να γράψεις;μόλις αναφέρθηκε η λέξη κ@@@ς σα τις μύγες ορματε με έξυπνες ατάκες, εκτός από τη μαντάμ οι άλλοι 2 ξέρετε πού πάνε οι μύγες έτσι; μη το αναλύσουμε,αααα συντροφιά;; Όπως ειπε και ο πρώην ,σιδεροκεφαλοι ρε αλάνια. Όσο για σένα μαντάμ,αν δε έχεις πορωση τότε δε ξες να ζεις.

      Διαγραφή
    5. Η κρυφή η κασιδιαρα 7:20 μίλησε και τι είπε ; κασιδιαριες.

      Διαγραφή
    6. Σύντροφε;τώρα να δω τι ιδεολογία θα μοστραρεις που έχεις αρχηγό αυτόν που εκραζες αλλά εσένα δε σε φοβάμαι,δε θα χαθείς εσύ φενεσαι ξύπνιος έχεις πάρει lower με Α.

      Διαγραφή
  18. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σε πάω μαντάμ ξέρεις από κουλτούρα αλλά ξέχασες το θερμοσίφωνα ανοιχτό και καίει τζάμπα.

      Διαγραφή
  19. Τώρα όλοι οι μουσουλμάνοι στη Ροδόπη δεν πρόκειται να ξαναψηφίσουν σύριζα διότι η Σαρία δεν επιτρέπει Τάιλερ... Αλλά το προξενείο θα τα κάνει γαργάρα κάτι τέτοια αν είναι η στεφανυ να αναγνωρίσει το κρατίδιο της Βόρειας Κύπρου. Ε, ρε να ξέρατε που σας έμπλεξαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. .... 17 Νοέμβρη, όλοι οι σύντροφοι του ΣΎΡΙΖΑ Π. Σ. στην πορεια μέχρι την πρεσβεία της USA στην Αθήνα,,με ένα σύνθημα στα χείλη, ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΏΝ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί με το ΚΚΕ, .....και στο λευκό Πύργο οι μακεδονομάχοι με τους φιλευλευθερουληδες φωνάζοντας Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Οι δύο όψεις του νομίσματος,και εσείς και οι μεν και οι δε μπεεεεεεε.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ