Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: «Χτύπησε» το 112 στην Ημαθία!


Δεν θα τον συνηθίσουμε ποτέ αυτόν τον ήχο!
«Συναγερμός» σήμανε στα κινητά των Βεροιωτών πριν από λίγα λεπτά, απόγευμα Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου 2023, έπειτα από μήνυμα που έλαβαν από την Πολιτική Προστασία για εικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο, με ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς και χαλαζοπτώσεις.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το δελτίο καιρού, η Ημαθία είναι από τις περιοχές που η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» το επόμενο 24ωρο.

Τα smartphone άρχισαν να χτυπούν μαζικά στις στις 18:13 με το alert του 112 που συνοδεύεται από την σχετική ηχητική ειδοποίηση, προειδοποιώντας τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις το επόμενο 24ωρο, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. 

Όπως κάθε φορά που ενεργοποιείται το 112 στα κινητά μας, η λαχτάρα είναι μεγάλη, ενώ ειδικά σε μέρη όπου εκείνη την στιγμή είναι μαζεμένος κόσμος, όπως καφετέριες, ή σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, επικρατεί ένας μικρός πανικός!



3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ