Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (14/8 - 20/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Το Τρίγωνο του Άρη από το ζώδιο της Παρθένου και του Ουρανού από τον Ταύρο πραγματοποιείται την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023, προσφέροντας εκπλήξεις και αλλαγές που θα φέρουν ανανέωση σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού!

Ανατρεπτικά ευχάριστα γεγονότα και καταστάσεις μας ενεργοποιούν και μας καθιστούν τολμηρούς στην προσπάθεια επίτευξης στόχων και επιθυμιών. Για πολλούς από μας, θα εμφανιστούν άμεσες ξαφνικές λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν και θα πρέπει να αρπάξουμε την όποια ευκαιρία μας παρουσιαστεί, χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι εξελίξεις σε όλους τους τομείς, θα είναι αιφνίδιες αλλά το αποτέλεσμα τους θετικό, αρκεί να τολμήσουμε και να μην κάνουμε βήμα πίσω, αποφεύγοντας όμως υπεραισιοδοξία, εγωκεντρικές συμπεριφορές, εντάσεις και υπερβολές.

Το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού ετοιμάζει τις καλύτερες εκπλήξεις, περισσότερο για τα ζώδια και τους ωροσκόπους της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και ιδιαίτερα σε όσους ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

♈ Κριός

Γενικά

Ο Δεκαπενταύγουστος φίλε Κριέ εφέτος συμπίπτει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα που σε βοηθά να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου , να κάνεις δεύτερες σκέψεις, ενδεχομένως και καλύτερες επιλογές. Κινήσου συντηρητικά και προνοητικά. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις παλιές συνήθειες. Περιορίσου στις σχέσεις σου με ανθρώπους που σε αγαπούν και σε καταλαβαίνουν. Απόφυγε οτιδήποτε μπορεί να σε εκθέσει ή να σας αναλώσει οικονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η δίψα για ένα νέο ξεκίνημα σε ωθεί να λειτουργήσεις πιο εκφραστικά και αυθόρμητα στον τομέα του έρωτα. Μία νέα πόρτα ανοίγει για τα αισθηματικά σου, η παγίδα είναι πως αν βιαστείς να πέσεις με τα μούτρα και να κάνεις μεγάλες συναισθηματικές επενδύσεις, είναι πολύ πιθανό να την πατήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό φέρνει κινητικότητα στα εργασιακά σου και οι αποδόσεις της δουλειάς σου σε ικανοποιούν και οικονομικά! Με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, λειτουργείς αρκετά σπάταλα και ασυγκράτητα στα οικονομικά, ξοδεύεις αρκετό χρήμα για διασκέδαση και καλοπέραση.

♉ Ταύρος

Γενικά

Ο Δεκαπενταύγουστος για εσένα αγαπητέ μου Ταύρε θα φέρει ένα νέο κύκλο έντασης με επίκεντρο το στενό περιβάλλον, ή την οικογένεια. Υπερασπίσου την ιδιωτικό ήτα σου , απόφυγε πρόσωπα που δεν έχουν να σου πουν τίποτα και αυτοσχεδίασε μια απλή διασκέδαση με το σύντροφό σου , ή με κάποιους καλούς φίλους. Αν έχεις μπλοκαριστεί από τις πολλές υποχρεώσεις προσαρμόσου χωρίς θυμό και άγχος. Πάντως η νέα σελήνη σε βοηθά , να ανασυγκροτηθείς ή και να απομονωθείς σε ένα ευχάριστο για σας περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε συναισθηματικό αναβρασμό βρίσκεσαι αυτή την εβδομάδα, διακρίνεις πολλά πράγματα που δεν σου αρέσουν στην σχέση σου ή νιώθεις να ασφυκτιάς και να θέλεις την αυτονομία σου! Οι εξελίξεις των ερωτικών έρχονται διαφορετικά από ότι προγραμμάτιζες ή είχες στο μυαλό σου! Οι ισορροπίες είναι λεπτές, για αυτό διαχειρίσου τις καταστάσεις με χαλαρότητα αν δεν θες να επέλθει κάποια ρήξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα τριγυρίζει στο μυαλό η σκέψη σου για μία αλλαγή, καλό είναι για την ώρα να μην πάρεις καθοριστικές αποφάσεις, αλλά και να προφυλάξεις περισσότερο τα συμφέροντά σου! Στον οικονομικό τομέα έρχονται κάποια χαρούμενα νέα, ωστόσο δεν είσαι ευχαριστημένος από την υπάρχουσα κατάσταση.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Ο Δεκαπεντάυγουστος φέρνει μια σειρά από ευχάριστες συναντήσεις και συμπτώσεις για σένα φίλε μου Δίδυμε. Τονίζει το κοινωνικό σου πρόσωπο, την πιθανότητα της ψυχαγωγίας σας και τη δυνατότητα να ταξιδέψεις. Ο Ερμής συναντά τον Άρη στην Παρθένο και αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείς τόσο με τον εαυτό σου , όσο και με την οικογένεια ή το σπίτι σου. Θα καταφέρεις να συνδυάσεις το ευχάριστο με το χρήσιμο. Οι φιλοξενίες που θα δεχτείς , θα αποδειχτούν έως και εξαιρετικές. Στο μεταξύ φιλοσόφησε εμπόδια και κάνε τη γνωστή υπέρβαση σε συμπεριφορές τρίτων που θα σε ενοχλήσουν ψυχολογικά, ή συναισθηματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ευχάριστη είναι η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου, αφού το ερωτικό μενού έχει εκπλήξεις, ευχάριστους αιφνιδιασμούς και δραπέτευση από την ρουτίνα με τον ή την σύντροφο! Το κλειδί της ερωτικής επιτυχίας σου είναι ότι αρχίζεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και μπαίνεις περισσότερο στην θέση του ατόμου που σε ενδιαφέρει, αυτό σε βοηθά να ενισχύσεις περισσότερο την επικοινωνία σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ένταση και το στρες για τα εργασιακά δεν λείπει, έχεις αρκετό άγχος και τα εμπόδια δεν έχουν όλα λυθεί, παρόλα αυτά η εβδομάδα δίνει και δραστικές λύσεις – αποφάσεις! Στα οικονομικά σου συντηρείται ένα καλό κλίμα.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι μια περίοδος που πάντα σου αρέσει και θέλεις να τη βιώνετε με τους δικούς σου ανθρώπους φίλε μου Καρκίνε. Αυτή την φορά, θα καταφέρεις να επαναλάβεις τη γνωστή σου συνήθεια, ειδικά εσύ , που τυχαίνει να γιορτάζεις. Σου δίνονται οι ευκαιρίες για να ταξιδέψεις έστω και την τελευταία στιγμή για να δώσεις στον εαυτό σου την απαραίτητη ξεκούραση και αλλαγή εικόνων, Ο έρωτας θα παίξει σπουδαίο παράγοντα, ενώ δεν θα λείψει η χαρά σε ευχάριστες, κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού προσφέρει μία ευχάριστη ατμόσφαιρα διαφυγής από τα προβλήματα στα αισθηματικά! Οι εκπλήξεις δεν λείπουν και σε βοηθούν να ανασάνεις και να χαρείς από την αλλαγή συμπεριφοράς του συντρόφου σου , που είναι γεμάτος ενθουσιασμό και σε παροτρύνει να ξεφύγετε, να ταξιδέψετε, να κάνετε πράγματα μαζί! Αν δεν έχεις σχέση, τότε η εβδομάδα είναι σούπερ για να μπορέσεις να κάνεις μία νέα πικάντικη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι ανάδρομη στο Λέοντα, επομένως τα οικονομικά αποτελούν βραχνά … Η Νέα Σελήνη από το Λιοντάρι, ανοίγει προοπτικές για την τόνωση του εισοδήματος, όμως θα πρέπει να είσαι εγκρατής στην διαχείριση και προσγειωμένος σε ότι ακούς! Στα επαγγελματικά ευνοούνται αποφάσεις και προτάσεις της στιγμής.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου σε βρίσκει να περνάς ευχάριστα. Έχεις όλα τα άλλοθι για να δραπετεύσεις κάπου εντελώς ξαφνικά, χωρίς να ανακοινώσεις τα σχέδιά σου! Φρόντισε να έχεις ένα μέτρο στη συμπεριφορά σας και κυρίως στην οικονομική διαχείριση. Μη συμμετέχεις σε περιβάλλοντα και καταστάσεις που δεν γνωρίζεις και άλλο τόσο, μην κάνεις αναίτια επίδειξη δύναμης. Συμπτώσεις και αιφνίδιες συναντήσεις αποτελούν προειδοποίηση για θέματα που φοβάσαι ή και που επιδιώκεις. Σίγουρα είναι μία εβδομάδα που με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, γίνονται τολμηρές αλλαγές, που για την ώρα σε αποσυντονίζουν, αλλά θα σε βγάλουν σε έναν καλό δρόμο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και με την συμμετοχή του Ουρανού, ο έρωτας γίνεται ένα ανατρεπτικό παιχνίδι, που σου φέρνει τα πάνω – κάτω! Έρωτας από το παρελθόν σε αιφνιδιάζει με τις κινήσεις και τις διαθέσεις του, ίσως βρίσκεσαι μπερδεμένος, για το αν αξίζει να δώσεις μία νέα ευκαιρία! Αν είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό, επιδιώκεις και θέλεις την ησυχία και την ηρεμία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να πάρεις κάποιο επαγγελματικό ρίσκο όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, για αυτό μην λειτουργήσεις σπασμωδικά! Νιώθεις πιο απελευθερωμένος από τα προβλήματα της εργασίας, ενώ τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία ανοδική πορεία αυτή την εβδομάδα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι ευχάριστος, καθώς ο Ερμής συναντά τον Άρη στο ζώδιό σου φίλε μου Παρθένε και αυτό σε βοηθά να επιβάλλεις τον εαυτό σου εκεί που εσύ θέλεις. Απόφυγε ακραίες καταστάσεις και μην επιμένεις να αλλάξεις την παγιωμένη γνώμη κάποιων ανθρώπων. Περιφρούρησε την ασφάλεια της ερωτικής σου σχέσης και μην παίρνεις μέρος σε σχόλια διότι οι συνέπειες δεν θα είναι ευχάριστες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα θα ζήσεις μια σειρά δυνατών, ερωτικών συγκινήσεων, αφού το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό φέρνει εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές στα αισθηματικά! Ωστόσο, σε προϊδεάζω και σε συμμαζεύω, ότι αυτό το καλό κλίμα δεν θα κρατήσει για πολύ… Προσοχή στις επιλογές σου και … μην πέφτεις με τα μούτρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα είναι μία εβδομάδα που φέρνει ειδήσεις, προτάσεις και πρωτοβουλίες για σχέδια που θα μπουν στα σκαριά λίγο αργότερα! Τα οικονομικά σου είναι κυμαινόμενα, παρόλο το άγχος σου τα καταφέρνεις μία χαρά.

♎ Ζυγός

Γενικά

Οι μέρες του Δεκαπενταύγουστου σε βοηθούν αγαπητέ Ζυγέ να εκτονωθείς, να δώσεις ένα κοσμοπολίτικο τόνο στην καθημερινότητα της ζωής σου. Η νυχτερινή ζωή θα σε κερδίσει ή θα σε έλξει. Η διασκέδαση , τα ωραία ρεστοράν, οι κάποιες παραστάσεις θα αποτελέσουν για εσένα βασικά κίνητρο συναναστροφών. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέχεις τους παρασκηνιακούς κινδύνους και να προνοείς για το ενδεχόμενο εκμετάλλευσης, ή μιας εξαπάτησης. Μην υποτιμάς τη φωνή του ενστίκτου σου εκεί που σε προειδοποιεί ότι κάτι δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα φουντώνει τις ερωτικές προσδοκίες και είναι πολύ πιθανό να φέρει μία αλλόκοτη, περίεργη αλλά πολύ δελεαστική γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό κύκλο! Είναι μία εβδομάδα ερωτικής περιπέτειας, όπου μπορείς να την απολαύσεις στο έπακρο, αρκεί να κρατάς κάποιες πισινές, γιατί με το άτομο που θα μπλέξεις (ή έχεις ήδη μπλέξει) είναι γεγονός ότι δεν πολυταιριάζεις! Αν είσαι σε σχέση, θα χρειαστεί να υποκύψεις και να ακολουθήσεις τα «θέλω» του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απελευθερώνεσαι από κάποια προβλήματα που ταλαιπωρούσαν τον επαγγελματικό τομέα και δίνεις λύσεις, που σε ανακουφίζουν! Στα οικονομικά χρειάζεται να είσαι προσεχτικός και προϊδεασμένος, ότι το αστρολογικό σκηνικό μπορεί να φέρει μία μορφή εξαπάτησης ή και παραπλάνησης.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ευχάριστο προβλέπεται το κλίμα του Δεκαπενταύγουστου για εσένα φίλε μου Σκορπιέ. Θα τύχεις της υποστήριξης κάποιων ανθρώπων, ή της προσφοράς κάποιων φίλων σας. Η Αφροδίτη, έστω και ανάδρομη, βοηθά στη λειτουργία της ερωτικής σου ζωής, ή δίνει την ευκαιρία μιας ευχάριστης γνωριμίας. Ο χρόνος θα κυλήσει γρήγορα, καλό θα είναι λοιπόν να μην αναλωθείς σε ασήμαντα πράγματα και υποθέσεις, γιατί χρειάζεσαι και ξεκούραση και σωστή ψυχαγωγία. Μην υποκύπτεις και ακολουθείς τα προγράμματα τρίτων, καλό θα είναι να έχεις και δικές σου εναλλακτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έχεις την ευκαιρία να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου και να εκπληρώσεις σχέδια του παρελθόντος! Μία νέα ερωτική ιστορία φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη. Ο Δίας και ο Ουρανός από τον Ταύρο προσφέρουν ειδικά αυτή την εβδομάδα το άνοιγμα μίας νέα ερωτικής προοπτικής, αξιοποίησε την τύχη σου σε αυτό τον τομέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία νέα επαγγελματική πρόταση αναμένεται αυτή την εβδομάδα η οποία σου έρχεται ξαφνική σαν … καταπέλτης…! Θα χρειαστεί να πάρεις κάποιο ρίσκο! Στα οικονομικά η εβδομάδα είναι εξαιρετική και αποδοτική, με αποτέλεσμα να μπορείς να περάσεις πιο χαλαρά αυτές τις μέρες.


♐ Τοξότης

Γενικά

Είναι δικαίωμά σου να ορίζεις εσύ τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθείς και θα απασχοληθείς στον ελεύθερο χρόνο σου φίλε μου Τοξότη και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς ειδικά αυτή την εβδομάδα. Οι μέρες σου ανοίγουν ευκαιρίες για περιπέτειες και απόδραση τις οποίες και θα ζήσεις στο έπακρο! Οι άλλοι όμως, μερικές φορές, θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν κάποια από τα σχέδιά σου , ιδιαίτερα εκείνα που παρεμβάλλονται στα δικά σου. Ανασυγκροτήσου, λειτούργησε διπλωματικά και περιόρισε οτιδήποτε θεωρείς ευάλωτο σημείο σου. Η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, κυριαρχεί ένα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα στα αισθηματικά! Αν είσαι σε σχέση σημαντικό ρόλο στην τόνωση της επαφής με το σύντροφο θα παίξει ένα ταξίδι, στο οποίο θα περάσετε καλά! Αν δεν έχεις σχέση, τότε γίνεσαι πόλος έλξης και έχεις τις κατακτήσεις σου! Από εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχεται μία γνωριμία που θα αποτελέσει την πιο καυτή περιπέτεια του καλοκαιριού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή και τον Άρη να κινούνται στην κορυφή του ωροσκοπίου σου, οι σκέψεις, οι συζητήσεις και οι προτάσεις για τα επαγγελματικά σε θέτουν άμεσα σε εγρήγορση! Μην βιαστείς να δώσεις απαντήσεις για ένα εργασιακό ζήτημα. Στα οικονομικά διανύεις μία εβδομάδα που θα είσαι απόλυτα κερδισμένος.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε είναι καλό να αποφύγεις οτιδήποτε σε εγκλωβίζει σε υποχρεώσεις και σου στερεί την απόλαυση. Αν είσαι σε διακοπές θα έχεις ποικιλία δραστηριοτήτων και κοινωνικών γνωριμιών. Αν είσαι ερωτευμένος μη ζητάς από τον σύντροφό σου να ξεχάσει τις δικές του συνήθειες και μην προσπαθείς να του επιβληθείς με τη λογική σου , γιατί θα καταφέρεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Οι αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις χρειάζονται ακόμα σκέψη και καλύτερη προετοιμασία. Ο από μηχανής θεός όμως θα εμφανιστεί υπέρ σου την κατάλληλη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ερωτικό πάθος είναι έντονο αυτή την εβδομάδα όμως δεν λείπουν και οι ζήλιες ή και τα παράπονα, ίσως γιατί γίνεσαι αρκετά κτητικός και θέλεις όλα να γίνουν κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου! Αν είσαι ελεύθερος μία καλοκαιρινή ερωτική περιπέτεια θα ανεβάσει τη λίμπιντο στο ύψη, να θυμάσαι όμως ότι επρόκειτο μόνο για περιπέτεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξετάζεις νέες προοπτικές και θέλεις να πας ένα βήμα παρακάτω την εργασία σου! Οι ιδέες, οι συζητήσεις και οι προτάσεις της περιόδου έχουν θετικό πρόσημο. Η εβδομάδα ωστόσο είναι ακατάλληλη για οικονομικές επενδύσεις, υπογραφές και συμφωνητικά, ενώ στα οικονομικά χρειάζεται να αποφύγεις ένα καβγά για λεφτά!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Είναι η εποχή που θα ξεκουραστείς και θα απολαύσεις στιγμές φίλε μου Υδροχόε. Κάποιες από τις προσδοκίες σου θα πραγματοποιηθούν χωρίς το στοιχείο της υπερβολής. Είναι στο χέρι σου να τακτοποιήσεις ένα μικρό χάος υποχρεώσεων, ή να βάλεις κάποιους νέους στόχους και να τους οργανώσεις στο μυαλό σου. Ταξίδια σε μακρινά μέρη θα καταφέρουν να ανανεώσουν τον ψυχισμό σου , να εξισορροπήσουν κάποιες τάσεις φυγής που καταπιέζεις πολύ καιρό τώρα και να σου δώσουν απαντήσεις όσον αφορά στις επιλογές σου από εδώ και στο εξής. Οικονομικά μην βάζεις τόσο εύκολα το χέρι στην τσέπη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, φωτίζει θέματα σχέσεων αυτή την περίοδο! Αν είσαι ήδη σε ένα μόνιμο δεσμό, πρόσεξε γιατί οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και οι δικές σου κρίσεις ανεξαρτησίας, μπορεί να φέρουν δυσάρεστα αποτελέσματα. Αν δεν έχεις σχέση, αναμένεται να βγεις από την ρουτίνα, όμως για την ώρα δεν είναι εφικτή η σταθερή δέσμευση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προχωρούν τα επαγγελματικά σχέδια και οι συνεργασίες σου και δημιουργείται ένα πιο ασφαλές και σταθερό πλαίσιο! Τα οικονομικά εξακολουθούν να προβληματίζουν και χρειάζεται να είσαι αρκετά εγκρατής!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Θα έχεις πολλές αφορμές και ευκαιρίες να εκφράσεις τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ. Με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, αλλάζεις συνήθειες, ρουτίνα καθημερινότητας και επεξεργάζεσαι και κάποια επαγγελματικά σχέδια! Συχνά μπορεί να αλλάζεις άποψη για το τι είναι καλό για το μέλλον σου! Η συντροφιά των ανθρώπων που αγαπάς, θα γεμίσει τις μέρες σου με συναίσθημα αλλά και όμορφες εμπειρίες που αργότερα θα γίνουν όμορφες αναμνήσεις! Στις παγίδες της εβδομάδας είναι ότι δεν θα μπορείς να είσαι και τόσο συνεπής στις υποχρεώσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου φέρνουν έξτρα κινητικότητα στον αισθηματικό τομέα. Δέχεσαι καλέσματα, προτάσεις, είσαι περιζήτητος, όμως … εκνευρίζεσαι στο πι και φι και κάθε κουβέντα σου φαίνεται ως πρόκληση! Αν είσαι σε σχέση δε θα λείψουν τα καβγαδάκια, κυρίως γιατί εσύ πλέον δεν σηκώνεις πολλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες εργασιακές αλλαγές σου δίνουν την πίστη και την ελπίδα ότι κάτι νέο και καλό έρχεται σύντομα στα επαγγελματικά! Καλό είναι να μην βιάζεσαι στις πρακτικές σου υποθέσεις και να μην λειτουργείς τολμηρά στην σπατάλη χρήματος. Συζητάς κάποιο οικονομικό σχέδιο που έχει για την ώρα κάποια κολλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ