Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (7/8 - 13/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Μία εκρηκτική όψη τετραγώνου ανάμεσα στην Ανάδρομη Αφροδίτη από το Λέοντα και τον Ουρανό από τον Ταύρο έρχεται για να φέρει ξαφνικά μελτέμια ανατροπών στις σχέσεις και θα έχουμε απρόσμενες απομυθοποιήσεις!

Η Αφροδίτη συμβολίζει την αγάπη, την ομορφιά, την αρμονία και την κοινωνική επαφή, τον τρόπο που απολαμβάνει και χαίρεται ένας άνθρωπος την ζωή, καθώς και τα αποκτήματά του ή αλλιώς τα χρήματά του. Είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον αισθησιασμό, την έλξη και τον ερωτισμό. Από την άλλη πλευρά, ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της εκκεντρικότητας, της πρωτοτυπίας, της ελευθερίας και της επανάστασης. Αντιπροσωπεύει την επιθυμία για αλλαγή, την προοδευτικότητα και την προσωπική εξέλιξη.

Όταν η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν τετράγωνο αυτό υποδεικνύει ένταση και σύγκρουση μεταξύ των αρχετύπων που συμβολίζουν. Ενώ η Αφροδίτη επιθυμεί την ένωση και την αγάπη μέσα από τη σχέση με άλλους, ο Ουρανός θέλει να διαφυλάξει την ανεξαρτησία και την αυτονομία του. Η σύγκρουση αυτή μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στις ανθρώπινες σχέσεις, καθώς μπορεί να αισθάνεται αντιφατικά συναισθήματα ως προς την αγάπη και την ανεξαρτησία.

Η Ανάδρομη Αφροδίτη, όταν βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό, μπορεί να επηρεάζει αρνητικά την ικανοποίηση και την αρμονία στις σχέσεις, δημιουργώντας ένταση σε ερωτικές, φιλικές ή επαγγελματικές συναναστροφές.

Οι αναπάντεχες αλλαγές και οι αναταραχές στον τομέα των σχέσεων μπορεί να είναι μια συχνή συνέπεια αυτής της διέλευσης. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με κατάσταση ανασφάλειας, δυσαρέσκειας ή έλλειψης ισορροπίας στις ερωτικές σχέσεις, και μπορεί να δημιουργήσει την ανάγκη για περαιτέρω αυτογνωσία και ανάλυση.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο στενά από το τετράγωνο της Ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό, είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου που θα έχουν επεισοδιακές αλλαγές στα αισθηματικά τους! Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα έχουν ξαφνικά οικονομικά μπερδέματα!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σταδιακά ανοίγονται ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην αισθηματική σου ζωή. Προς το παρόν όμως χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα αισθηματικά και στα οικονομικά σου, και να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για τη ξεκούραση σου. Αν δεν προσέξεις μπορεί να πέσεις σε μια κατάσταση αμφισβήτησης των ικανοτήτων και ιδιοτήτων σου και ενδεχομένως να δεις την ματαιότητα σε πολλές από τις δραστηριότητες σου . Πρέπει να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τα ψυχολογικά σου προβλήματα και να σκεφτείς πιο πρακτικά .

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα νιώθεις ανικανοποίητος και ότι θέλεις να σπάσεις τα δεσμά σε ότι σε καταπιέζει! Κάνεις ερωτικές ανατροπές και λάθη! Δείξε αυτοσυγκράτηση σε έναν παρελθοντικό έρωτα που δεν προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε επαγγελματική εγρήγορση και αυτή την εβδομάδα είσαι φίλε Κριέ, κάποιες συζητήσεις προχωρούν επιτυχώς και ανοίγουν νέες ευκαιρίες για τα επαγγελματικά! Στα οικονομικά έχεις τον … ασυμμάζευτο!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ταύρε χρειάζεται να είσαι επιφυλακτικός με τις αντιδράσεις σου απέναντι σε αισθηματικές προκλήσεις καθώς αυτό το διάστημα θα φανεί πόσο θα αντέξουν οι σχέσεις σου ή με τι τρόπο θα αντικατασταθούν αν πραγματικά έχουν κλείσει. Θα εντείνεις τις απαιτήσεις από τον εαυτό σου και τους άλλους ή θα συνειδητοποιήσεις τα αρνητικά στοιχεία της συμπεριφοράς των δικών σου ανθρώπων τα οποία δεν ήταν τόσο αισθητά το προηγούμενο διάστημα. Υπάρχει όμως και η εκδοχή να παγιώσεις μια σχέση που έχει ήδη δοκιμαστεί. Ένα σενάριο διακοπών μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες. Μην εκτίθεσαι !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νοσταλγείς στιγμές του χτες όμως αντιδράς, αμφισβητείς τα συναισθήματά σου και απεγκλωβίζεσαι από ότι δεν σε βοηθά να εξελιχθείς. Ίσως αντιλαμβάνεσαι ότι μία χρόνια σχέση δεν έχει περιθώρια βελτίωσης και αυτό φέρνει την σύγκρουση και την αλλαγή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι ο καιρός να χαλαρώσεις τους τόνους και να ξεκουραστείς από τις πολλές επαγγελματικές ευθύνες. Στα οικονομικά προσπάθησε να περιορίσεις τις σπατάλες και τις υπερβολές.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις κάθε είδους, μην είσαι απρόσεκτος όταν οδηγείς ή κυκλοφορείς και απόφυγε να εκτεθείς σε κινδύνους της εποχής. Η εβδομάδα εντείνει τις αντιξοότητες στην εργασία και σου επιβάλλει όχι μόνο να φανείς χρήσιμος στο περιβάλλον σου , αλλά να υπηρετήσεις ακόμα πιο ολοκληρωτικά το σύστημα ή τους ανθρώπους εκείνους από τους οποίους εξαρτάσαι! Δώσε προσοχή στην οικογένεια και στις ανάγκες των παιδιών! Ένα οικονομικό ζήτημα απαιτεί λεπτούς και ευέλικτους χειρισμούς. Μεταξύ άλλων, είναι ο καιρός να χαρείς με μικρές αποδράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έξτρα νευρικότητα και λεκτικά καβγαδάκια γιατί δεν σου βγαίνουν τα σχέδια όπως τα είχες στο μυαλό στα αισθηματικά φίλε Δίδυμε! Κάποια σχέδια που έκανες αλλάζουν, είτε επειδή αλλάζουν οι επιθυμίες του ατόμου που σε ενδιαφέρει, είτε γιατί και τα οικονομικά δεν επαρκούν και στερείσαι λίγο τις ανεμελιάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το μυαλό συνεχίζει να είναι στην εργασία και είσαι αρκετά μπαϊλντισμένος με όλα όσα έχουν μεσολαβήσει το τελευταίο διάστημα, αποφασίζεις όμως ότι πρέπει να ρίξεις τους τόνους !Στα οικονομικά περιόρισε τις αποφάσεις της στιγμής που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη που θα πληρώνεις για πολύ καιρό μετά!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα προνόησε για τις οικονομικές κακοτοπιές που μπορεί να φέρει μια πρόσφατη επιλογή σου. Θα καταφέρεις να κερδίσεις τα περιθώρια που εξυπηρετούν τους σκοπούς σου , αλλά η εβδομάδα φέρνει αντιξοότητες στα οικονομικά και αισθηματικά σου. Η Αφροδίτη, έστω και ανάδρομη, φροντίζει να έχεις κάποιες συμφέρουσες εναλλακτικές, τόσο σε προσωπικά και αισθηματικά, όσο και σε πρακτικά ζητήματα που έχουν προκύψει. Αν βαδίσεις συντηρητικά, υπάρχουν ευκαιρίες βελτίωσης της καθημερινότητάς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα νιώθεις ανασφάλεια και αβεβαιότητα, όχι γιατί προκύπτει κάτι που σε δυσαρεστεί, όσο γιατί εσύ ο ίδιος διατηρείς κάποια αμφιβολίες και ανασφάλειες. Προσοχή στα λόγια και στις αντιδράσεις σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά λαμβάνεις ειδήσεις που σε χαροποιούν! Καβγαδάκια για λεφτά φέρνει αυτή η όψη, φρόντισε να μην δανείσεις αλλά και να μην δανειστείς γιατί θα πέσεις έξω ! Ακατάλληλο διάστημα για αγορές, γιατί θα τις μετανιώσεις λίγο αργότερα.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, διανύεις μία εβδομάδα που δοκιμάζονται κατά κάποιο τρόπο οι σχέσεις σας, είτε γίνεσαι και ο αποδέκτης των προβλημάτων των ατόμων που συνδέεσαι στενά! Κατ επέκταση οφείλεις να δείξεις κατανόηση και συμπαράσταση, να συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει, αλλά να δώσεις και κάποια περιθώρια ώστε να έχεις ευχάριστο ελεύθερο χρόνο ή διακοπές. Κέρδισε έξυπνα τις εντυπώσεις σε ένα απαιτητικό κοινωνικό περιβάλλον. Μια διαφορά με άτομο του περιβάλλοντός σου, δεν πρέπει να τραβήξει σε μάκρος. Ασχολήσου και επίλυσε μια οικονομική σου ανάγκη χωρίς να κηρύξεις πόλεμο σε κανέναν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις δίχως αύριο… όμως οι στόχοι και τα σχέδιά σου αλλάζουν, και συνειδητοποιείς ότι τα «θέλω» σου δεν συμβαδίζουν με τα «θέλω» των άλλων… Ανατρέπεται μία ερωτική επιθυμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις ως δεδομένες στα επαγγελματικά και απόφυγε κάθε μορφής ρίσκου ιδιαίτερα ως την Τετάρτη! Στον οικονομικά τομέα έρχεται είδηση τυχερή και χρήματα στα χέρια σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Το στενό περιβάλλον είναι ο τομέας που πρέπει να προσέξεις περισσότερο αυτό το διάστημα φίλε μου Παρθένε . Απόφυγε οτιδήποτε θα φέρει δυσάρεστες συνέπειες στην οικογένεια σου ή θα βάλει τον κίνδυνο μέσα στο σπίτι σου . Θα έλεγα επίσης να προσέξεις την ασφάλεια των κεκτημένων σου από οποιαδήποτε επιτήδεια διάθεση κλοπής ή εξαπάτησης. Η χαλάρωση της εποχής δεν πρέπει να σε επηρεάζει υπερβολικά ώστε να μεταθέσεις υποχρεώσεις σου για το μέλλον. Επίσης το κλίμα που θα διαμορφωθεί πρέπει να το αντιμετωπίσεις ψύχραιμα αποφεύγοντας επιθετική συμπεριφορά και βιαστικές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο και βγαίνουν στην φόρα μυστικά που σε σοκάρουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τον καβγά και πάρε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου να σκεφτείς τι θέλεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο Ερμή – Δία φέρνει ως την Τετάρτη τυχερές προτάσεις και μηνύματα για δουλειά! Είναι καιρός να αρχίζεις να σκέφτεσαι περισσότερο το μέλλον της επαγγελματικής ζωής! Πες όχι σε οικονομικά συμφωνητικά που δεν σε συμφέρουν, για να διασφαλίσεις την σταθερή οικονομική πορεία!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις την σχέση σου με τον σύντροφο σου και αν δεν έχεις σχέση τώρα θα κριθεί μια καινούργια γνωριμία με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Κέρδισε τις εντυπώσεις με την συμπεριφορά και την καλή σου διάθεση. Κοινωνικά, προβλέπονται πολλές δραστηριότητες και ευχάριστες προσκλήσεις. Αν η διάθεσή σου όμως δεν είναι η κατάλληλη φρόντισε να απομονωθείς σε περιβάλλον που σου προσφέρει ηρεμία και γαλήνη. Έτσι θα σκεφτείς καλύτερα και πιο δημιουργικά, μέχρι να φτάσεις στο δεύτερο μισό του μήνα που θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να δείξεις την αξία και τις ικανότητες σου. Ξεκουράσου και ρε την ψυχική σου γαλήνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα ερωτικό πάθος από το παρελθόν επιστρέφει με «δήθεν» αλλαγμένες διαθέσεις, το ξέρω πως δεν σε πείθει, αλλά έχεις την ευκαιρία να πάρεις την «ρεβάνς» ! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, μην ριψοκινδυνεύεις την σταθερότητά σου για έναν ερωτικό μπελά που θα είναι προσωρινός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις ανάγκη από ξεκούραση, η έγνοιες για τα επαγγελματικά όμως δεν λείπουν! Στα οικονομικά σου έρχονται φουσκωμένες υποχρεώσεις που σε αγχώνουν, όμως βρίσκεις την άκρη σου για να μην σου λείψει τίποτα από τις μέρες των διακοπών!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα φρόντισε να αποφύγεις παρεξηγήσεις, επικίνδυνες συναναστροφές, επιπόλαιες επιλογές και κάθε μορφή έκφρασης που θα μπορούσε να σε εκθέσει ή να σε ταλαιπωρήσει. Η εβδομάδα θέλει προσοχή σε θέματα μετακίνησης, επικοινωνίας, συνεργασιών και αιφνίδιων συμπτώσεων σε όλη την πορεία της. Οι άλλοι κρατούν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σου, απόφυγε όμως να παραβλέψεις τις δικές σου επιθυμίες. Οικονομικά προνόησε ώστε να μπορείς να καλύψετε μια ανάγκη που μπορεί να προκύψει αργότερα μέσα στον μήνα. Αν είσαι σε διακοπές, μην επηρεάζεσαι από καταστάσεις που δεν σε αφορούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κρίσεις ανεξαρτησίας και ερωτικές ανατροπές έρχονται αυτή την εβδομάδα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού! Αλλιώς τα περίμενες, αλλιώς εξελίσσονται τα ζητούμενα μίας σχέσης και διακρίνεις ότι η στάση και η συμπεριφορά του ατόμου που θες, έχει πλέον αλλάξει! Μήπως έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις και εσύ;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συνεργασίες σου βρίσκονται σε περίοδο SOS και θα χρειαστεί να βάλεις νερό στο κρασί σου για να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Στα οικονομικά σκέφτεσαι, σχεδιάζεις και κουβεντιάζεις μία νέα καλή προοπτική!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, αυτή την εβδομάδα αισθηματικά τα πράγματα βελτιώνονται κάπως κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας και εσύ αρχίζεις να συνειδητοποιείς τι θέλεις και τι όχι. Πρέπει όμως κι εσύ να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις, ή να αλλάξεις λίγο την τακτική σου απέναντι στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, ή είναι ο σύντροφός σου. Είναι πιο εύκολο τώρα να αποκτήσεις πρόσβαση σε κοινωνικούς κύκλους ή συντροφιές που σε ενδιαφέρουν. Πολύ πιθανή είναι η αναβίωση του παρελθόντος και πρέπει να θυμάσαι ότι το ίδιο λάθος δεύτερη φορά, κοστίζει ακριβότερα. Σου επιτρέπεται να είσαι καταναλωτικός και να ξοδέψεις χρήματα για την ευχαρίστησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να δραπετεύσεις μακριά από όλους και από όλα, να κάνεις τις ανατροπές σου, να τελειώσεις με ότι σε έχει καταπιέσει και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και νέα κίνητρα για ζωή … Ακριβώς αυτό κάνεις και οι ερωτικές εξελίξεις της εβδομάδας αποτελούν μία ωραία καλοκαιρινή ερωτική περιπέτεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο Ερμή – Δία αυτή την εβδομάδα φέρνει κάποιες χαρμόσυνες ειδήσεις στα επαγγελματικά σου και κουβεντιάζεις κάποιες νέες προοπτικές. Στα οικονομικά ούτε κλαις, ούτε γελάς, όμως καταφέρνεις και καλύπτεις τις ανάγκες σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε αυτή την εβδομάδα είναι ο καιρός να αναπτύξεις την προνοητικότητα και να καταπολεμήσεις τους φόβους σου. Η εβδομάδα αυτή θα μεγαλώσει το άγχος για όποιες οικονομικές εκκρεμότητες έχεις, ιδιαίτερα αν νιώθεις ότι τα περιθώρια τακτοποίησής τους λιγοστεύουν. Μην σε πιάνει πάντως πανικός γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο αρκεί να σταματήσεις για λίγο να συζητάς και να τρέχεις και να σκέφτεσαι ήρεμα τα προβλήματα σου. Προγραμμάτισε τις δραστηριότητές σου , αποχαιρετίστε το παρελθόν και βάλε θεμέλια στις νέες σου επιδιώξεις. Μην επιβαρύνεις τις διακοπές σου με περισσότερες υποχρεώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα διαδραματίζονται στην αισθηματική σου ζωή καταστάσεις που σου θυμίζουν το παρελθόν!Είτε κάποιος καβγάς με το ταίρι σου για θέμα που δεν είχε λυθεί στο χτες, είτε μία νέα ερωτική ιστορία που σου ξύνει πληγές που θεωρούσες ότι είχαν κλείσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τυχερές προτάσεις για νέα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σχέδια έρχονται αυτή την εβδομάδα! Προχώρησε σε συζητήσεις αλλά απέφυγε τις επενδύσεις ή και το ρίσκο στα οικονομικά σου!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα ευνοεί τις αισθηματικές σου επιδιώξεις. Φρόντισε την εικόνα και την συμπεριφορά σου. Κάποιοι σε προσέχουν περισσότερο από όσο φαντάζεσαι και αυτό δημιουργεί ευθύνες απέναντι σε τρίτους, αλλά και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα. Θέματα εργασίας, ή πρακτικής φύσεως θα σε απασχολήσουν για σύντομο διάστημα και θα χρειαστεί να δώσεις αποτελεσματικές λύσεις. Ταξίδεψε σε μέρη που σου αρέσουν, επικοινώνησε με ανθρώπους που σου φαίνονται ενδιαφέροντες και, ακόμα, ανανέωσε την εμφάνισή σου! Από την άλλη, παρακολούθησε τις εξελίξεις στα θέματα που σε αφορούν, έστω και αν βρίσκεσαι σε διακοπές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές ατασθαλίες με το παρελθόν φέρνει αυτή την εβδομάδα το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού … Ξαφνικό ερωτικό κάλεσμα από πρώην σύντροφο σε κάνει να χάνεις τον μπούσουλα, όμως δεν ξέρεις τι θέλεις ή μάλλον ξέρεις ότι η σταθερότητα δεν μπορεί να επέλθει! Αν είσαι σε μία σχέση τα πράγματα μπορούν να πάνε περίφημα με το ταίρι σου, αρκεί να αφήνετε ο ένας στον άλλον περιθώρια ελευθερίας και αυτονομίας στην σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κουβεντιάζεις νέες προοπτικές γιατί το υπάρχον κλίμα δεν σε τραβά – δεν σου αρέσει! Στα οικονομικά λαμβάνεις είδηση ή έγγραφο που σε ικανοποιεί και μπορείς να πάρεις μία σημαντική ανάσα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα φρόντισε να μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από την αισθηματική σου ζωή, ιδιαίτερα εσύ που βιώνεις μια μακρόχρονη σχέση. Το δύσκολο είναι να βρεις τρόπους να την ανανεώσεις χωρίς να διακινδυνεύσεις τα κεκτημένα σου . Οικονομικά, αν κάνεις εποχική εργασία διαπιστώνεις ότι τα αποτελέσματα είναι χαμηλότερα των προσδοκιών σου , αλλά, ευτυχώς, το παιχνίδι δεν τέλειωσε ακόμα. Εντείνεις τις προσπάθειες βελτίωσης του εισοδήματός σου καθώς υπάρχουν ευκαιρίες να ασχοληθείς με κάτι αποδοτικό. Προγραμματισμένα ταξίδια και μετακινήσεις είναι στις δυνατότητες της εβδομάδας, έστω και με κάποια καθυστέρηση, ή αλλαγή ενός σχετικού παράγοντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με αντιθέσεις και καβγαδάκια γίνεται η σχέση σας εκρηκτική, όμως αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις ειρήνη με το σύντροφό σου και να βρείτε επιτέλους ένα κοινό σημείο αναφοράς. Ένα ερωτικό ταξιδάκι, είναι μέσα στα πλάνα! Αν δεν έχεις σχέση, ετοιμάσου για γνωριμία πάνω σε δρόμο, ή με άτομο που έχεις διαφορά ηλικίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στα οικονομικά συμφωνητικά και στις συζητήσεις για οικονομικά και εργασία ! Ένα επαγγελματικό σχέδιο ανατρέπεται! Διαχειρίσου το στρες που δεν σου επιτρέπει να είσαι ανάλαφρος και χαλαρός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ