Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκινάει προπονήσεις στο Ταγαροχώρι η Βέροια

Το νέο ξεκίνημα της Βέροιας, θα έχει αφετηρία τη Δευτέρα στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου. Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος, τη Δευτέρα (28/8) και ώρα 17:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Βέροιας ενόψει της νέας δύσκολης εποχής στα τοπικά της Ημαθίας.

8 σχόλια:

  1. Ο αειμνηστος Τσαμητρος ονειρευοταν να φτιαξει μια μικρη Παιανια οταν εφτιαξε αυτο το κεντρο στο οποιο οφειλε η τοπικη αυτοδιοικηση αλλα και οι μετεπειτα προεδροι να δωσουν το ονομα του μιας και το πληρωσε απο την τσεπη του. Αυτη η ομαδα που αυριο θα προπονηθει εκει ουδενια σχεση εχει με την πραγματικη Βεροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά και αυτό το σήμα δεν αρμόζει στην Βέροια , να βρούνε τρόπο , το παλαιό ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ , τρίζουν τα κόκκαλα του Βασίλη !

      Διαγραφή
  2. Εκεί που κρεμούσε ο Γ.Α.Σ. τα άρματα, κρεμάν οι νουπουσούδες τα νταούλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΣ ΜΠΕΧΙΡ ΣΕΚΙΡ ΜΕ ΤΟ Β ΠΙΑΝΟΥ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ.ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ.ΛΑΓΟΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣ 15000 ΕΥΡΟ.ΒΕΡΟΙΟΦΡΟΣΥΝΗ.ΤΣΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν βλέπατε πως ήταν τα γήπεδα πριν από δύο ημέρες, το χόρτο πιο πάνω από τα γόνατα. Η εγκατάλειψη στο μεγαλείο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο αυτο το γηπεδο περασαν παλικαροι με ψυχη που τιμησανε τη φανελα και την τιμανε ακομη αλλα δυστυχως κατηντησε πλιατσικο το στολιδι αυτο που θα ζηλευαν ομαδαρες Α Εθνικης. Θλιβομαι για την ομαδα μας κυριοι. Φυγετε οσο μπορειτε πιο γρηγορα εσεις που ασελγησατε στην Βασιλισσα αφηστε την ομαδα θα βρει τον δρομο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διάβασα ένα ρεπορτάζ ότι υπάρχει σκέψη να αγωνιστεί η ομάδα του Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο της Βέροιας εάν γίνει κι αυτό τότε θα είναι η μεγαλύτερη ξευτιλα για τη Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ