Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αχτσιόγλου Vs Παππάς: Συγκρίσεις από τις εμφανίσεις τους στη Βέροια

Η φρέσκια Έφη, με το βλέμμα στην κοινωνία των προοδευτικών και από την άλλη το «σκληρό καρύδι» ο Νίκος, με την ανανεωτική ματιά προς το κέντρο

Μέχρι στιγμής, δύο υποψήφιοι Πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επισκεφθεί την Ημαθία. Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Νίκος Παππάς βρέθηκαν με φίλους και υποστηρικτές στην ίδια αίθουσα (πολυχώρο της Ελιάς), με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι συγκρίσεις και τα παραπολιτικά σχόλια. 

Η χθεσινή εμφάνιση του Νίκου Παππά απέδειξε πως η κούρσα της διαδοχής θα είναι ανταγωνιστική. Μπορεί η Έφη Αχτσιόγλου να είχε περισσότερο κόσμο στην εκδήλωσή της, ωστόσο ο πρώην υπουργός έχει αποδείξει πως είναι... «σκληρό καρύδι». 

Στην χθεσινή του εμφάνιση στην Ελιά, ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακός, άμεσος και έμπειρος. Πήρε το μικρόφωνο και περνούσε μπροστά από τα τραπέζια, σε αντίθεση με την κ. Αχτσιόγλου που είχε επιλέξει την safe επιλογή του πάνελ. 

Από την άλλη πλευρά, η Έφη Αχτσιόγλου, πιο φρέσκια, κέρδισε τις εντυπώσεις με το νέο αέρα που πρεσβεύει και μίλησε για ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα που θα έχει επίκεντρο την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Ο Νίκος Παππάς χαιρέτισε έναν προς έναν όλους τους παρευρισκομένους, ενώ η Έφη Αχτσιόγλου είχε κάνει μια πιο «κρύα» είσοδο, σηκώνοντας τα δύο της χέρια ψηλά, χωρίς να πάρει χειραψίες. 

Όσον αφορά την πολιτική συγκρότηση των δύο υποψηφίων, ο Νίκος Παππάς επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει «στροφή» προς το κέντρο, σε αντίθεση με την Έφη Αχτσιόγλου, που μιλάει για στήριξη από την κοινωνία των προοδευτικών πολιτών, χωρίς να ξεκαθαρίζει επακριβώς, το ιδεολογικό τοπίο στο οποίο θα κινηθεί.

Πάντως, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι στηρίξεις που λαμβάνουν οι δύο υποψήφιοι από τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία. Ο veriotis.gr θα επανέλθει με νέο αποκαλυπτικό άρθρο και θα σας παρουσιάσει με ονόματα, ποιοι στηρίζουν την Έφη Αχτσιόγλου και ποιοι το Νίκο Παππά.

23 σχόλια:

  1. Και οι δύο είναι μηδενικά και δεν έχουν καμία σχέση με την ορθή πολιτική σκέψη, και την αγάπη για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει φαγωμάρα που σημαίνει πρόθυρα διάλυση , αφού και στις δημοτικές εκλογές έγινε διάλυση , μισοί πήγαν Κορωνά και άλλοι μισοί Βοργιατζίδη ....τι να πιστέψει ο κόσμος , να 'πω εγώ ...όλοι για την καρέκλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι.Τα κορόιδα Ψηφίζουν .Από εμάς ζουν.Και τα δισέγγονα θα μεγαλώσουν από τις παχιές συντάξεις τους

      Διαγραφή
  3. Τώρα σοβαρά;με τόσα προβλήματα που έχει η κοινωνία αυτήν την στιγμή μας ενδιαφέρει αν ο ένας σήκωσε χέρια και ο άλλος τα έδωσε; η ουσία και για τους 2 είναι ότι κανείς δε κέρδισε τις εντυπώσεις εκτός από τους ίδιους και τους ίδιους συντρόφους που μέχρι και η ελιά βαρέθηκε να τους βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή και στους 2 !! Δεν έπρεπε ούτε από τον περιφερειακό να περνούν!!! Στα ΣΚΌΠΙΑ να πηγαίνουν να μιλούν!! Αλλά φταίνε και αυτοί που πάνε!! Αλλά ξέχασαν το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας! Τότε τρέχανε αρκετοί από δαύτους στα συλλαλητήρια και τους κατηγορούν!!αλλά πάλι γλύφουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ακροδεξιέ εθνικιστή τράβα στους Σπαρτιάτες να πεις τις σαχλαμάρες σου. Σε βαρεθήκαμε εδώ μέσα. Νούμερο

      Διαγραφή
    2. για το ¨μακεδονικο¨το ξυλο επρεπε και πρεπει να το φανε πρωτα πολλοι αλλοι και στο τελος ο Συριζα και οσοι εβαλαν υπογραφη

      Διαγραφή
    3. Εσείς μπορεί να ξεχάσατε, αλλά εμείς δεν ξεχάσαμε ποιοι χρεοκόπησαν την πατρίδα μας, την Ελλάδα.

      Διαγραφή
  5. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ 3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεκάθαρα έχει προβάδισμα η Αχτσιόγλου, δεν ξέρω τι γίνεται μ' αυτον τον καινούργιο τον Κασελάκη που τον παίζουν ολα τα μεγαλα σαιτ της Αθήνας. Τυχαίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλέπω την Νέα Δημοκρατία για άλλα 100 χρόνια στην εξουσία όπως πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς δένδρα,χωρίς ανθρώπους,χωρίς πατρίδα,χωρίς θρησκεία,χωρίς δωρεάν παιδεία,χωρίς ,χωρίς,χωρίς, περαστικά μας.

      Διαγραφή
  8. Στη Νότια Μακεδονία, έχει δυναμική ο ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ.

    Οι βουλγαροαλβανοσλαβογυφτοι είναι τώρα Μακεδονικης εθνότητας και ομιλούν γλώσσα Μακεδονική.
    Με υπογραφή της Ελλάδος αυτό.
    Κοτζιάς και Τσιπρας.
    Ήταν τόσο πετυχημένη η συμφωνία, που εξαφανίστηκαν όλοι από την πολιτική, μαζί με τον Καμένο.
    Τώρα θα μου πεις τους έγραψε η ιστορία.
    Δεν ξεχνούσε όμως, οι κάτοικοι της Νότιας Μακεδονίας, ποιοι βουλευτές μας, ψήφισαν ΝΑΙ στη προδοτικη συμφωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων το άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου έχει επιγραφή" ο Έλληνας στρατηλάτης βασιλιάς της Μακεδονίας". Πλέον δεν λέγονται Μακεδονία αλλά βόρεια Μακεδονία ( για πάνω από τρεις γενιές η περιοχή ονομαζόταν Μακεδονία) αλλά τα δεξιόστροφα πατριωτικά για 70 χρόνια και βάλε πουλούσαν εθνικοφροσυνη,κάτι Μεταξάδες,κάτι Παπαδόπουλοι,κάτι Καραμανλήδες,κάτι Μητσοτάκηδες. Η γνώση ποτέ δεν έβλαψε κανέναν,η ημιμαθεια τον ελληνισμό.

      Διαγραφή
    2. Προς τον 1.30
      Αν δεν ανήκεις στην πολιτικά ,στο κομα του ΠΡΟΔΟΤΗ Τσίπρα και υποστηρίζεις οτι τα αγάλματα στην κεντρική πλατεία σκοπίων και άλλων πόλεων του κρατιδίου αυτου, είναι φιλελληνικές εκφάνσεις των γειτόνων και οχι προσπάθεια υποκλοπής και παραχάραξης της ιστορίας, είσαι τουλάχιστον η λίθιος(λήθη θηλυκό, μόνο στον ενικό

      η λησμονιά, το σβήσιμο από τη μνήμη, το να μη θυμάσαι πια)

      Διαγραφή
  9. αργα σταθερα πτωτικα. που οποιος διαφωνει με τον συριζα και την συμφωνια της λιμνης ειναι φασιστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά, λίγα λόγια και σταράτα.

      Διαγραφή
    2. Σύντροφοι αυτό που πέφτει δεν είναι η βροχή, ροχάλες είναι και πέφτουν ακόμα.

      Διαγραφή
    3. Όχι φασίστας,ανενημερωτο φασισταριο,φυτό χρώματος σκούρου μπλε προς μαύρο,γνήσιος πολιτικά συνεχιστής της μικρασιατικής καταστροφής, της μη διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων,της χούντας και τέλος κασιδιαρης.

      Διαγραφή
  10. Δυο μήνες ο ΑΛ6 ήταν στη βίλλα του κασσελάκη στα States. Όση προεκλογική τρεχάλα και να ρίξουν στη Βέροια η Αχτσιό και ο Παπάς, η Πρεσβεία άλλον θα σπρώξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απευθύνονται σε βρεφοποιημένους πολίτες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ άφησαν 400 δις χρέος. Ο ΣΥΡΙΖΑ 37 δις στα ταμεία του κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ