Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούλιαξε» το Σέλι - Πάνω από 10.000 άτομα τον Δεκαπενταύγουστο

Πολλά προβλήματα στην διέλευση των οχημάτων - Εκνευρισμός και παράπονα από τους οδηγούς που ήταν εγκλωβισμένοι στο κυκλοφοριακό χάος

«Βούλιαξε» από κόσμο το Σέλι κατά την διάρκεια του Δεκαπενταύγουστου. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πάνω από 10.000 άτομα από διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκαν το γραφικό χωριό του Βερμίου και συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Μελανό σημείο αποτέλεσε το κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στους περιμεντρικούς δρόμους, αλλά και στο κέντρο του Σελίου. Ουρές χιλιομέτρων, προβλήματα στην κυκλοφορία και εκνευρισμός για μια θέση πάρκινγκ, δοκίμασαν τα νεύρα των οδηγών. 

Μάταια η Τροχαία Βέροιας προσπαθούσε να λύσει τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί. Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας έδιναν αγώνα, προκειμένου να βάλουν μια κυκλοφοριακή τάξη, η οποία όμως ήταν αδύνατη, λόγω του μεγάλου όγκου των οχημάτων.

23 σχόλια:

  1. Να πείτε όλη την αλήθεια......μόλις έριξε κάποιες σταγόνες ο ουρανός την κοπάνησαν όλοι, και ερήμωσε και πάλι το Σέλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10 χιλιάδες άτομα δεν χωράνε ούτε ο ενας επάνω στον άλλο.
    Να είστε προσεκτικοί στις εκτιμήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτιάξτε πρώτα τον δρόμο και κανένα πάρκινγκ της προκοπής και μετά καλέστε και τον κόσμο. Επισκέπτης που δεν έχει σπίτι να μείνει, δεύτερη φορά δεν κάνει το λάθος να πάει. Η αστυνομία περιμένει πρώτα να φρακάρει ο δρόμος και μετά τρέχει και δεν προλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι και να κάνουν βλάχοι θα παραμείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η βροχή κομπλεξικε έπεσε 3 η ώρα το βράδυ μην λέτε αηδίες αυτό είναι κόμπλεξ είναι κρίμα οποίος είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απλωσες τα ρουχα και ξες τι ωρα ξεκινησε να βρεχει;

      Διαγραφή
    2. Γιατί ρε φίλε σε ζοριζουν τόσο πολύ οι βλάχοι??τι κόμπλεξ τραβάτε ρε??τόσο πολύ ζηλεύετε...πω πω

      Διαγραφή
  6. Τέτοιες μέρες που ξέρουν οτι θα ανέβουν χιλιάδες άνθρωποι στο Σέλι ας φροντίσουν οι αρμόδιοι να δώσουν λύση....θα μπορούσαν να παρκάρουν τα αυτοκίνητα σε ένα χώρο στάθμευσης πιο χαμηλά , όπως είναι η Κουμαριά, απο εκεί να επιβιβάζονται δωρεάν σε μισθωμένα λεωφορεία που θα ανεβοκατεβάζουν τον κόσμο στο Σέλι σε πολύ τακτικά δρομολόγια των 10 με 15 λεπτών. Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα με την στάθμευση χιλιάδων αυτοκινήτων στο μικρό πάρκινγκ του χωριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπερβολικο!!! Ακόμα και για το χιονοδρομικό.

      Διαγραφή
    2. Πολύς ρομαντισμός στην ανάρτηση σας..εδώ δεν έχουν συγκοινωνία καθημερινή λεωφορεία ζητάς να μεταφέρει τα παιδιά

      Διαγραφή
  7. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.... τέτοια μέρα χαράς την έχουν κάνει οι αρμόδιοι ημέρα σύγχυσης και νεύρων .... άντε μετά να περάσεις όμορφα !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δήμος Βέροιας ίσως πρέπει να δει το θέμα πάρκιν στο γήπεδο και την απαγόρευση των αυτοκινήτων στο κέντρο του χωριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφού δεν μπορούν να λύσουν το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ απο του χρόνου να μην πατήσει κανένας εκεί πάνω........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάνετε λάθος δεν ήταν 10.000 κόσμος.......ήταν 100.000 κόσμος δεν τους μετρήσατε καλά χαχαχα......μόνοι μας ευλογούμε τα γένια μας......ζήτημα να ήταν 1000 με 1500 άνθρωποι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν είναι ανοικτά 1000 σπίτια , από 10 άτομα μαζί με τους επισκέπτες των .....είναι 10.000 κόσμος , απλό φίλε μου ....χωρίς τους άλλους επισκέπτες ...και του χρόνου με την βοήθεια της Παναγίας !

      Διαγραφή
    2. οχι 1000 σπιτια… 2000 σπιτια 7 οικοδομες και 16 ξενοδοχεια… α ρε καημενε βλαχε

      Διαγραφή
    3. Κάπως έτσι ....καημένε βλαχοπόντιε !

      Διαγραφή
  11. Με τις πινακιδες κυκλοφορίας που αφαιρέθηκαν τι θα γίνει;;; Οι οδηγοί είχαν να τα βάλουν πουθενά αλλου; ΟΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν δεν έχεις πού να παρκάρεις δεν παρκάρεις στην αυλή ή στο σπίτι του άλλου!

      Διαγραφή
    2. γιατι σου εκλεισε την εισοδο και δεν εβγαινε το σκαφος σ;

      Διαγραφή
  12. Κάθε χρόνο τα ίδια! Αντί να κλείσουν τον δρόμο μπαίνοντας στο χωριό και να κάνουν πάρκινγκ το γήπεδο με 3 ή 5 ευρώ για όλες τις ώρες τους άφηναν να περνούν! Και οι οδηγοί ακόμα πιο έξυπνοι περνούσαν μέσα από τον κόσμο! Να ξεφύγει κανένα παιδάκι και να τραβάμε τα μαλλιά μας! Συγχαρητήρια στον πρώτο που πάρκαρε επάνω στον κεντρικό και ακολούθησαν και άλλοι με αποτέλεσμα να τους πάρουν τις πινακίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ