Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρομακτικό τροχαίο στο κέντρο της Έδεσσας - ΙΧ έπεσε πάνω σε μαγαζί με κόσμο

Φρικτές στιγμές έζησαν θαμώνες καταστήματος στο κέντρο της Έδεσσας, όταν είδαν ΙΧ αυτοκίνητο να περνάει κυριολεκτικά μπροστά από τα μάτια τους και να καταλήγει σε κολόνα πάνω στο πεζοδρόμιο.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης (10/8), όπως μπορείτε να διακρίνεται και στις φωτογραφίες, ΙΧ παρέσυρε με μεγάλη ταχύτητα τραπεζοκαθίσματα καταστήματος εστίασης και κατέληξε στο πεζοδρόμιο προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημίες, ενώ σε πρώτη φάση αναφέρθηκαν και δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του veriotis.gr, το όχημα που προσέκρουσε στην κολόνα έβγαινε από στενό επί της οδού 25ης Μαρτίου, δεν είδε επερχόμενο όχημα (το μπλε της φωτογραφίας), στο οποίο προσέκρουσε και πιθανολογείται ότι έχασε την ψυχραιμία του και συνέχισε την τρελή του πορεία καταλήγοντας σε κολόνα φωτισμού του δρόμου.

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στον τόπο του ατυχήματος, διερευνώντας τα ακριβή αίτια.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες:





1 σχόλιο:

  1. Εκτος απο παθολογο και οφθαλμιατρο να προσθεσετε και εξεταση σε ψυχολογο για τους οδηγους απο 30 ετων και ανω για τους υποψηφιους οδηγους και εμπειρους για καθε ανανεωση διπλωματος οποιαδηποτε κατηγοριας. Οι νεοι ειναι ανυπομονοι. Ακομη και οταν καποιος στριβει σε εναν δρομο αργα ο απο πισω κορναρει μες τα νευρα. Και γινονται αντικανονικα προσπερασματα. Και οταν ο νεος οδηγος παρει το διπλωμα μετα απο μια εβδομαδα τρεχει σαν τρελος. Αντι για 50 πηγαινει με 80 στο βρυσακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ