Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον Τριπόταμο ξεκίνησε το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του δήμου Βέροιας


Επόμενη στάση απόψε στην Πλατεία Ωρολογίου
Από τον Τριπόταμο ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 23 Αυγούστου 2023 το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνει για 6η χρονιά ο δήμος Βέροιας. Φέτος το Φεστιβάλ είναι πενθήμερο και συμμετέχουν περισσότεροι από 20 Σύλλογοι από την Ημαθία, την Ελλάδα και ένας από το εξωτερικό.


Την βραδιά παρουσίασαν και συντόνιζαν ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας Γιώργος Τσιλογιάννης, ενώ παραδοσιακούς χορούς παρουσίασαν τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων, της Καλλιθέας, της Συκιάς «Βάντα», της Σφηκιάς «Η Γκιώνη», Δασκιωτών Βέροιας «Το Παλαιόκαστρο», Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» και Παλατιτσιωτών.


Στο τέλος της κάθε παρουσίασης, οι πρόεδροι και χοροδιδάσκαλοι των Συλλόγων δέχθηκαν αναμνηστικά και πλακέτες. Τις απονομές έκαναν οι αντιδήμαρχοι Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Γεωργία Μπατσαρά, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος ΚΕΠΑ και ΚΑΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος και ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσιαμήτρος.


Στο τέλος των χορευτικών, τη σκυτάλη πήρε ο κόσμος που διασκέδασε με χορό, αλλά και με άφθονο ποτό και ψητά κρεατικά, που ετοίμαζαν και πρόσφεραν όλο το βράδυ οι εθελοντές του 6ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών.

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται απόψε στην Πλατεία Ωρολογίου, στις 21:00, με παρουσίαση 8 Συλλόγων.

Δείτε φωτογραφίες:












































































6 σχόλια:

  1. Ρε είστε σοβαροί γλεντατε ενώ η μισή Ελλάδα καίγεται??ντροπή ρε σεις..και έλεγα ότι ο Έλληνας έχει φιλότιμο....αλλά ξέχασα η φωτιά δεν είναι στο δικό μας σπίτι..ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι όσοι συμμετέχουν στο γλέντι την επόμενη μέρα δεν εργάζονται? Εκτός αν είναι εκπαιδευτικοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπεραριθμοι και στη διάθεση είναι κάποιοι και κάποιοι άλλοι αποσπασμενοι σε φορείς!!!!

      Διαγραφή
  3. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΧΑΒΑΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να το πειτε Πρωθυπουργο που ψηφισατε που κανει διακοπες και εσεις μιλατε για τις εκδηλωσεις αυτες.....για να σοβαρευτειτε αλλου χυνεσθε χωρις να σκεπτεσθε και σας πειραξαν οι εκδηλωσεις του Δημου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμος Βέροιας και η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δήμου Βέροιας ανακοινώνουν την αναβολή των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που ήταν προγραμματισμένες για την Πέμπτη 24/8 στη Ν. Νικομήδεια, την Παρασκευή 25/8 στο ΕΠΑΛ και το Σάββατο 26/8 στην Περιοχή του Προμηθέα – Εβραίικα Μνήματα, λόγω των τελευταίων δυσάρεστων εξελίξεων στα πύρινα μέτωπα της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ