Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Τρένο» πήγε την Αντιδημαρχία Τουρισμού ο Ασλανίδης - Κατεβαίνει στην μάχη του σταυρού

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό της «Δράσης με Γνώση» κατεβαίνει ο Λάζαρος Ασλανίδης. Μετά από μια παραγωγική θητεία (αμισθί) ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού, ρίχνεται ξανά στη μάχη του σταυρού στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Κώστα Βοργιαζίδη στη Βέροια.

Με δυναμισμό, εξωστρέφεια και επιστέγασμα την πρόσφατη πρωτοβουλία για τη γαστρονομική διπλωματία (δείτε εδώ), όπου έκανε γνωστή την πόλη μας σ' ολόκληρο το πανελλήνιο, ο Λάζαρος Ασλανίδης θεωρείται πλέον από τα δυνατά στελέχη του συνδυασμού. 

Ο Δήμος Βέροιας και το Τμήμα Τουρισμού κατάφεραν μέσα σε δύο χρόνια να προβάλλουν τη Βέροια στην Ιταλία (δείτε εδώ) και στη Βουλγαρία (δείτε εδώ), ενώ παράλληλα δημιούργησαν την καμπάνια τουριστικής προβολής «Urban Centers Greece» - «Η Βέροια ως αστικός προορισμός» (δείτε εδώ)

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τον Λάζαρο Ασλανίδη είναι η πετυχημένη συνέχεια του 6ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που θα διεξαχθεί στις 24 Αυγούστου στη Βέροια, με τη συμμετοχή δεκάδων πολιτιστικών συλλόγων από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ