Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Tραγωδία στην Ημαθία: 54χρονη κρεμάστηκε στο αγρόκτημά της

Τραγικό συμβάν συγκλονίζει από το πρωί της Δευτέρας 21 Αυγούστου 2023 τον δήμο Αλεξάνδρειας. Σε αγρόκτημα της Κυδωνιάς του δήμου Αλεξάνδρειας βρέθηκε απαγχονισμένη γυναίκα, γεννηθείσα το 1969.

Σύμφωνα με πληροφορίες του alexandreia-gidas.gr, συγγενείς της άτυχης γυναίκας την αναζητούσαν από την Κυριακή και σήμερα Δευτέρα την βρήκαν απαγχονισμένη στο αγρόκτημά τους. Αστυνομικοί του Α.Τ. του και του Τ.Α. Αλεξάνδρειας βρέθηκαν αμέσως στο σημείο για να ερευνήσουν το συμβάν. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία, αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

5 σχόλια:

  1. Και κανείς δεν θα ασχοληθεί με την έξαρση του φαινομένου των αυτοκτονιών. Όσο και να ψηφιοποιήσουν την καθημερινότητά μας, τα πραγματικά υπαρξιακά προβλήματα δεν θα τα λύσουν αν ο άνθρωπος δεν έχει Θεό μέσα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς... χωρίς Θεό είμαστε ένα τίποτα.

      Διαγραφή
    2. *χωρις ιντερνετ ειμαστε ενα τιποτα

      Διαγραφή
  2. Κρεμάστηκε γιατί θα μας πείτε, αντί να κατηγορητε τους πολιτικούς,τι να κάνουν,να φυλάει από ένας βουλευτής το σπίτι μας, είναι δυνατόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκου άνθρωπε αυτή η γυναίκα μπορεί να είχε κάποια θέματα είτε με την υγεία της ή κάποια οικογενειακά και μπορεί οικονομικά, όμως μη μας λες για βουλευτές και κοματοσκυλα γι'αυτό το τραγικό τέλος έλεος.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ